Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä, mutta sieltä pääsee bussilla Baselissa (linja 50) ja Mulhousessa (linja 707) sijaitseville rautatieasemille.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee A35-moottoritien varrella, kahdeksan kilometriä Baselista luoteeseen ja 25 kilometriä Mulhousesta etelään. Lentokentälle pääsee Baselista myös Flughafenstrassea pitkin.

BVB-bussilinja 50 ajaa Baselin rautatieasemalle. Linja 52 ajaa Badischer Bahnhofille, ja se kulkee tärkeimpien, Baselissa sijaitsevien hotellien kautta. Ranskan puolella linja 707 ajaa Mulhousen keskustaan. Südbaden Bus SBG ylläpitää lentokentän ja Saksassa sijaitsevan Freiburgin lentokentän välistä yhteyttä.

Autonvuokraus - Basel-Mulhousen lentokenttä

Sekä Ranskan että Sveitsin puolella on autovuokraamoja: Autopôle, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer ja Sixt. Sveitsin puolella autovuokraamot löytyvät S10-parkkihallin vierestä (varattu vuokra-autoille). Ranskan puolella autovuokraamot ovat 1-hallin ensimmäisessä kerroksessa. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja. Klikkaa tästä, jos haluat vuokrata auton Ranskan Mulhousesta ja tästä, jos haluat vuokrata auton Sveitsin Baselista.

Taksi

Tuloaulan edessä on vapaita takseja. Taksien varaus: sveitsiläinen numero +41(0)612 222 222 ja ranskalainen numero +31(0)3 8970 0282. Taksimatka Baseliin maksaa noin CHF 40.00, Mulhouseen 35 € ja Freiburgiin 110 €.

Pysäköinti lentokentällä

Pysäköintialueet ja parkkihallit käyttävät Ranskan puolella etuliitettä ‘F’, ja Sveitsin puolella etuliitettä ‘S’. Kummallakin puolella on parkkihalli 1 ja pysäköintialue 2, ja ne sijaitsevat suoraan terminaalin vieressä. Pitkäaikaispysäköintialueet ovat S3 ja S4 (Sveitsi) ja F5 ja F6 (Ranska). Pitkäaikaispysäköintialueilla yksi viikko maksaa CHF 95.00/49,00 €.