Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

B-terminaalin alla on juna-asema, jolla pysähtyy paikallis-, taajama- ja Intercity-junia. Asemalta on suorat junayhteydet Winterhuriin, Berniin, Baseliin ja Luzerneen. Zürichissä sijaitsevalta Hauptbahnhofin asemalta pääsee junalla moniin muihin paikkoihin Sveitsissä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä Zürichistä pohjoiseen, ja sinne pääsee helposti A20-tietä pitkin Zürichistä, Bernistä ja Baselista. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi.

Parkkihallien 2 ja 3 takana on bussiasema, jolta lähtee monia paikallis- ja taajamabusseja. Asemalta pääsee bussilla myös S-Bahnin asemille (Balsberg, S-Bahn 7 ja Glattbrug, S-Bahn 5). Öisin lentokentältä pääsee pikabusseilla useisiin eri paikkoihin Sveitsissä.

Autonvuokraus - Zürichin lentokenttä

Parkkihallissa 2 on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo/National, Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on takseja (puh: +41(0)848 850 852). Taksimatka Zürichin keskustaan kestää noin 15 minuuttia ja maksaa noin CHF 50.00.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkihalleissa P1, P2 ja P3 on yhteensä tilaa 6 000 autolle, ja niistä pääsee suoraan terminaaliin. Hinnat: ensimmäiset 30 minuuttia CFH 4.00, ensimmäinen tunti CFH 6.00 ja sen jälkeen CFH 3.00 /tunti. P5-parkkihalli sijaitsee vähän kauempana, ja P40- ja P60-alueilla parkkeeraaminen maksaa CFH 28.00 /vrk, CFH 60.00 /3 vrk. P60-alueen hinnat ovat vähän halvemmat kuin P5-parkkihallissa ja P40-alueella.