Palvelut

Palvelut

Hotellit

Zleephotel (puh. +45(0) 7023 5635) on lentokentän ainoa hotelli. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varausjärjestelmä. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaalissa on myymälöitä, ravintoloita, baareja ja pikaruokaravintoloita.

Matkatavarat

Löytötavaroita voi tiedustella tuloaulassa olevalta palvelutiskiltä (puh. +45(0)76 50 52 34). Kadonneita matkatavaroita voi tiedustella myös online. Lentokentällä on matkatavaroille tarkoitettuja säilytyslokeroita.

Neuvonta

Billundin lentokenttää koskevaa yleistietoa saa numerosta + 45(0)7650 5050) tai Internet-sivuilta. Tuloaulassa on matkatoimisto, joka tarjoaa turisteille tietoa Billundista.

Yritykset

Kokous ja konferenssikeskus (puh. +45(0)7 650 5450) sijaitsee matkustajaterminaalin kolmannessa kerroksessa. Keskuksessa on VIP-tila, kuusi toimisto- ja kokoushuonetta sekä catering-palvelu. Lähtöhallissa on lisäksi kaksi loungea.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Billundin lentokentältä on mahdollisuus lainata pyörätuoleja ja telecoil-johdolla varustettuja kuulolaitteita (lähtöselvitystiski B12). Lentokentällä on myös invaparkkipaikkoja. Lentokenttä on varustettu erikoistarpeisiin soveltuvilla hisseillä ja wc-tiloilla.

Muut palvelut

Matkustajaterminaalissa on valuutanvaihtopiste, raha-automaatti, matkatoimisto, Internet-kahvila sekä useampi pienempi Internet-piste.