Palvelut

Palvelut

Hotellit

Hilton Hotelli (puh: +45(0)3250 1501) sijaitsee P7- ja P9-pysäköintialueiden välissä. Transithallissa on transithotelli (puh: +45(0)3231 2455), johon voi majoittua maksimissaan 16 tunniksi. Transithotellissa voi muun muassa käydä saunassa. Booking.com -sivusto tarjoaa lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelun. Sivuston hotellivalikoima on laaja ja se tarjoaa erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Kööpenhaminan lentokentällä on laaja valikoima myymälöitä, baareja, kahviloita ja ravintoloita. Terminaalin 2 toisessa kerroksessa sijaitsevassa “A Hereford Beefstouw”-ravintolassa voi nauttia esimerkiksi australialaisesta lihasta tehdyistä pihveistä.

Matkatavarat

Matkatavarasäilytys sijaitsee terminaalien 2 ja 3 välisellä alueella (puh: +45(0)3231 2360). Säilytys maksaa päivätä 30 DKK. Polkupyörästä ja suksista/lumilaudasta veloitetaan 40 DKK:n lisämaksu. Samassa paikassa on myös säilytyslokeroita. Löytötavaroita voi kysyä palvelutiskeiltä. Löytötavaroista ilmoitetaan myös lentokentän Internet-sivuilla. Tavaroita säilytetään 30 päivän ajan.

Neuvonta

Kaikissa terminaaleissa on palvelutiskejä, joihin saa yhteyden myös puhelimitse (puh: +49(0)3231 2448). Neuvonnoista saa informaatiota myös Tanskan ja Ruotsin turistinähtävyyksistä.

Yritykset

Liikematkustajille suunnatut palvelut löytyvät Hilton Business-keskuksesta (puh: +45(0)3244 5208). Keskuksessa on 29 toimistoa ja kokoushuonetta maksimissaan 90 henkilölle sekä yksi konferenssitila 450 henkilölle. Kaikissa tiloissa on modernit kommunikaatio- ja presentaatiolaitteistot. Hotellin 12. kerroksessa on Executive VIP lounge.

Skandinavialaisella lentoyhtiöllä, SAS:illa, on useita loungeja 3-terminaalissa. Terminaalissa 2 on yksi British Airwaysin lounge.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Lentokenttä soveltuu liikuntarajoitteisille henkilöille erittäin hyvin. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvessoja, -puhelimia ja -hissejä. Pyörätuolilla liikkuvan matkustajan voi saattaa lähtöportille. Saattajan tulee esittää passikuva sekä passi terminaalin 3 palvelupisteessä. Lisätietoa saa numerosta: +45(0)3232 0000. Lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille varattuja parkkipaikkoja.

Muut palvelut

Jokaisessa terminaalissa on pankkiautomaatteja, mutta vain 2-terminaalissa on pankkeja. Posti sijaitsee terminaalien 2 ja 3 välissä. Internet-yhteydellä varustettuja tietokoneita löytyy monista paikoista. Langaton Internet-yhteys toimii joka puolella lentokenttää.

Transithallissa on lasten leikkihuone. Terminaalin 2 toisessa kerroksessa on hiljaisuushuone. Ensiapuasema löytyy terminaalin 3 tuloaulasta.