Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Aeroexpress kulkee lentokentältä Belorusskyn juna-asemalle Moskovassa. Matka kestää 35 minuuttia.

Auto ja bussi

Ŝeremetjevon lentokenttä sijaitsee 29 kilometriä luoteeseen Moskovasta. Matka-ajaksi lentokentältä Venäjän pääkaupunkiin tulee noin puoli tuntia, kun ei ole ruuhkaa, mutta ruuhka-aikana matka voi kestää jopa kaksi tuntia. Vuokra-autolla ajetaan Leningradskiy Prospektia Venäjän pääkaupungin keskustasta luoteeseen. Tie liittyy Leningradskiy Shosseen (moottoritie M3), joka vie lentokentälle. Liittymä lentokentälle on selkeästi viitoitettu.

Bussit 851 ja 851e (pikabussi) yhdistävät Ŝeremetjevon lentokentän ja Rechnoi Vokzalin metroaseman Moskovassa. Bussi 817 kulkee Planernayan metroasemalle. Näille kahdelle metroasemalle pääsee myös minibussilla (marshrutka).

Autonvuokraus Moskovan Ŝeremetjevon lentokentällä

Autonvuokraus-tiski löytyy F-terminaalin tuloaulasta. Moskovan Ŝeremetjevon lentokentällä on vain yksi autovuokraamo: Hertz. Suurimmalle osalle vuokra-autoista kuljettajan on oltava vähintään 25-vuotias ja omattava ainakin vuoden ajokokemus. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua.

Taksi

Ŝeremetjevon lentokentällä toimii kaksi taksiyhtiötä. Kansainväliseltä F-terminaalilta löytyy Transparking-yhtiön takseja. Hinnat ovat kiinteät. Matka Moskovan keskustaan maksaa 1 800 ruplaa.

Pysäköinti lentokentällä

Moskovan Ŝeremetjevon lentokentällä on paljon pysäköintimahdollisuuksia. Pitkäaikaiset parkkipaikat löytyvät heti lentokentän tuloväylän alusta. Lyhytaikainen parkkihalli sijaitsee suoraan kansainvälisen F-terminaalin edessä. Lentokentän kotisivuilta löytyy kartta, jossa näkyy kaikki pysäköintialueet.