Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Aeroexpress yhdistää lentokentän ja Kiyevskyn juna-aseman Moskovassa. Matka kestää 35 minuuttia.

Auto ja bussi

Vnukovon lentokenttä sijaitsee 28 kilometriä Moskovasta lounaaseen. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Lentokenttä sijaitsee aivan Kiyevskoye Shossen (moottoritie M3) vieressä. Venäjän pääkaupungin keskustasta ajetaan Leninskiy Prospektia lounaaseen. Kyseinen tie liittyy M3:een.

Bussit 611 ja 611c (pikabussi) kulkevat lentokentältä Yugo-Zapadnayan metroasemalle. Minibusseja kulkee Vnukovon lentokentältä Oktyabrskayan metroasemalle.

Autonvuokraus Moskovan Vnukovon lentokentällä

Autonvuokraus-tiski löytyy A-terminaalin tuloaulasta. Moskovan Vnukovon lentokentällä on vain yksi autovuokraamo: Hertz. Suurimmalle osalle vuokra-autoista kuljettajan on oltava vähintään 25-vuotias ja omattava ainakin vuoden ajokokemus. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua.

Taksi

Tuloaulan edessä on Trans-Free Cabs -yhtiön takseja (puh: +7(0)495 436 7720). Lukuisiin kohteisiin on kiinteät hinnat. Päivitetyn hinnaston voi ladata Moskovan Vnukovon lentokentän kotisivuilta.

Pysäköinti lentokentällä

Vnukovon lentokentällä on kaksi parkkihallia sekä rajallinen määrä ulkoilmapaikkoja. Ensimmäiset 15 minuuttia on maksutonta pysäköintiaikaa, sen jälkeen hinta on 50 ruplaa per 20 minuuttia. Kun pysäköinti kestää yli neljä tuntia, käytetään 650 ruplan päivähintaa.