Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Pietarin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 17 kilometriä kaupungista etelään, ja sinne pääsee autolla helposti Moskovsky Prospekt -päätietä. Tie muuttuu myöhemmin Pulkovskoe Shosse-tieksi. Ulkomaanterminaaliin pääsee kääntymällä Pulkovskoe Shossen ensimmäisestä liittymästä oikealle, kun taas kotimaanterminaaliin pääsee seuraavasta liittymästä.

Airport Express -bussi (puh: +7(0)812 388 0845) pysähtyy molemmissa terminaaleissa. Bussi ajaa 20-30 minuutin välein seuraaville Pietarin keskustassa sijaitseville metroasemille: Moskovskaya, Tekhnologichesky Institut ja Pushkinskaya.

Myös bussilinjat 13 ja 39 liikennöivät kaupungin ja lentokentän välillä. Linja 13 ajaa Pulkovo 2:sta Moskovskayan metroasemalle ja linja 39 ajaa Pulkovo 1:stä samalle metroasemalle mutta pysähtyy myös Kievskoe Shossella.

Autonvuokraus

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Europcar ja Hertz. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja. Esimerkkejä taksiyhtiöistä: Peterburgskoe Taxi, Evrotaksi (puh: +7(0)812 740 1313) ja Fortuna Taxi (puh: +7(0)812 322 0000). Lentokentältä pääsee Pietarissa sijaitsevalle Moskovskayan metroasemalle myös minibussilla. Minibussit ovat vain vähän kalliimpia kuin paikallisbussit.

Pysäköinti lentokentällä

Kummassakin terminaalissa on parkkipaikkoja. Pulkovo 2:sen parkkihalliin parkkeeraaminen maksaa 300 ruplaa/vrk. Tästä parkkihallista pääsee kävelysiltaa pitkin terminaalirakennukseen (kävelysilta on lämmitetty talvisin). Pysäköintialueelle parkkeeraaminen maksaa 100 ruplaa/tunti. Lentokentällä on lisäksi vartioimattomia mutta ilmaisia parkkipaikkoja. Lisätietoa lentokentän pysäköinnistä (puh: +7(0)812 331 49 51).