Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Ilmajuna pysähtyy kummankin terminaalirakennuksen edessä. Junamatka Brisbanen keskustaan kestää 22 minuuttia. Juna pysähtyy monissa eri paikoissa.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Gateway Motorway -tien varrella, noin 13 kilometriä Brisbanen keskustasta itään. Lentokentältä pääsee Brisbaneen helposti autolla.

Coachtrans Australia (puh. +61(0)7 3358 9700) on ainoa lentokentän ja Brisbanen keskustan välistä bussiyhteyttä tarjoava bussiyhtiö. Busseilla pääsee Brisbanen lisäksi Gold Coastille (kultarannikolle) ja risteilijäalusten terminaaliin (Cruise Terminal). Lisätietoa saa Coachtrans Australian palvelutiskiltä. 

Autonvuokraus Brisbanen lentokenttä

Seuraavat autovuokraamot löytyvät molemmista terminaalirakennuksista: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty ja Redspot. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti usean autovuokraamon hintoja.

Taksi

Kummankin terminaalirakennuksen edessä on taksiasema. Taksin voi tilata etukäteen myös seuraavista taksiyhtiöistä: Black and white Cabs (puh. +61 (0)133 222) ja Yellow Cab (puh. +61 (0)131 924).

Lentokentän pysäköinti

Matkustajien saattamiseen tai hakemiseen tarkoitetut pysäköintialueet ovat ParckQuick (AUD 2,00 /15 minuuttia), ParkShort (AUD 22 /4 tuntia) ja ParkLong (yli 4 tuntia). Viikko maksaa AUD 100. Pitkäaikaispysäköintiä varten lentokentällä on pikapalvelu "Parkvalet". Lentokentällä on myös invaparkkipaikkoja.