Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. Victoria Park Transfer -asemalle pääsee helposti julkisilla kulkuneuvoilla (katso alla).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Great Eastern Highwayn varrella, noin 12 kilometrin päässä Perthin keskustasta. Ulkomaanterminaaliin pääsee ajamalla ensiksi Tonking highwayta ja sen jälkeen Horrie-Miller Drivea. Kotimaanterminaalit sijaitsevat Brearly Avenuella, jolle pääsee Tonking Highwaylta. Lentokenttä on viitoitettu suurilla vihreillä tiekylteillä.

Lentokentän ja Perthin välillä liikennöi useita busseja. Lentokenttäbussilla (Connect) pääsee suoraan terminaaleista moniin paikkoihin Perthissä. Lisätietoa busseista ja bussilipuista saa yhtiön kotisivuilta. Yhdensuuntainen matka maksaa terminaaleista 2 ja 3 lähdettäessä AUD 15,00. Terminaalista 1 matka maksaa AUD 18,00. Perthiin pääsee myös kaupunkibusseilla (linjat 36, 37 ja 40), jotka lähtevät terminaaleista 2 ja 3. Lisätietoa kaupunkibussien aikatauluista saa Internetistä.

Autonvuokraus Perthin lentokenttä

Seuraavat autovuokraamot löytyvät terminaalien 1, 2 ja 3 pohjakerroksesta: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty ja Redspot. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalien edessä on vapaita takseja. Taksimatka Perthiin maksaa T2:sesta ja T3:sesta suunnilleen AUD 30,00. Terminaalista 1 matka maksaa AUD 35,00. Lisäksi pitää maksaa lisämaksu AUD 2.00. Taksinkuljettaja pyytää tämän maksun etukäteen.

Lentokentän pysäköinti

Jokaisessa terminaalissa on useita pysäköintivaihtoehtoja: lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintejä, fasttrack-parkki ja edullisempi Regional-parkki. Lyhyt- ja pitkäaikaispysäköintialueella parkkimaksu on neljältä tunnilta noin AUD 10,00. Regional-parkissa yksi vuorokausi maksaa AUD 6,90. Connect-lentokenttäbussilla pääsee pysäköintialueille.