Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Wellingtonin välillä ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Wellingtonin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee kahdeksan kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Lentokenttä sijaitsee moottoritie 1:n päässä. Wellingtonin keskustasta ajetaan yksinkertaisesti 1-tietä (hyvin viitoitettu joka puolella) ja seurataan Rongotai/Airportin suuntaa. Sinne ajetaan Mount Victoria tunnelin läpi.

15 minuutin välein Airport Flyer kulkee lentokentältä Wellingtonin keskustan ja Queensgaten kautta Hutt Valley:iin, päätepysäkkinään Upper Hut. Tämä bussipalvelu tarjoaa ilmaisen langattoman verkkoyhteyden matkustajilleen!

Autonvuokraus Wellingtonin kansainvälisellä lentokentällä

Wellingtonin lentokentällä on viisi autovuokraamoa: Avis, Budget, Hertz, Europcar ja Thrifty. Näiden palvelutiskit löytyy tuloaulasta. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Yksi rivi on varattu Wellington Combined Taxis -yhtiön autoille (puh: +64(0)4 384 4444), ja loput muiden taksiyhtiöiden autoille.

Pysäköinti lentokentällä

Lyhytaikaiset pysäköintipaikat on suoraan terminaalin ulkopuolella. Kattamattomalla parkkialueella puoli tuntia maksaa 3,50 NZ$, parkkihallissa 5,00 NZ$. Pitkäaikainen pysäköintialue sijaitsee paljon kauempana. Siellä ensimmäinen päivä maksaa 27,00 NZ$, ja sen jälkeen hinta on 12,00 NZ$ per päivä. Lentokenttäbussit toimivat yhteytenä terminaalin välillä.