Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentän lähellä on useita hotelleja. Esimerkiksi Hampton Inn Anchorage sijaitsee vain muutaman mailin päässä lentokentästä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja sekä online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä kilpailukykyiset hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Molemmista terminaalirakennuksista löytyy myymälöitä, ravintoloita, baareja ja pikaruokaravintoloita. Ulkomaanterminaalissa on lisäksi TaxFree-ostosalue.

Matkatavarat

Kummassakin terminaalirakennuksessa on matkatavarasäilytys. Riippuen matkalaukun koosta, säilytys maksaa $5 tai $7 /laukku/vrk. Eteläterminaalista löytyy myös pakastesäilytys (sijaitsee Continental Airlinesin palvelutiskiä vastapäätä). Kalan pakastaminen maksaa $12 tai $15 /laatikko/vrk.

Löytötavaroita voi tiedustella Northwest Airlinesin palvelutiskiä vastapäätä sijaitsevasta toimistosta (C) (puh. +1 (0)907 266 2623).

Neuvonta

Terminaaleissa on informaatiopisteitä, jotka tarjoavat lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa. Nämä palvelupisteet ovat vapaaehtoisten ylläpitämiä. Eteläterminaalin tuloaulan lähellä on lisäksi Visitor's Information Center (puh. +1(0)907 266 2437). Ulkomaanterminaalin hallista (pohjoisterminaali) löytyy Infopiste (puh. +1(0)907 266 2657). Myös Transit-hallissa on Visitor's Information Center (puh. +1(0)907 248 0162).

Yritykset

Lentokentällä toimii ilmainen langaton Internet-yhteys. Lentokentän ainoa kokoushuone sijaitsee C1-lähtöportin lähellä. Lisätietoa saa numerosta: +1(0)907 66 7543.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Liikuntarajoitteisten henkilöiden on helppo liikkua lentokentällä. Lentokentällä on esimerkiksi erikoistarpeisiin soveltuvia hissejä ja -vessoja. Henkilökohtaista avustusta voi pyytää soittamalla numeroon: +1(0)907 248 0378.

Muut palvelut

Terminaaleissa on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja raha-automaatteja. Lentokentällä on useissa paikoissa esillä taidetta. Kummassakin terminaalissa on erikseen merkittyä paikkoja, joissa on mahdollista kävelyttää koiria.