Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentällä on oma juna-asema, jolle pääsee lentokenttäbussilla. Lentokentältä on pikaraitiotieyhteys Baltimoren keskustaan. Itärannikon kaupunkeihin pääsee Amtrak -junilla, kun taas Baltimoreen, Washington DC:hen, Prince Geroges Countyyn, Anne Arundel Countyyn ja Harford Countyyn pääsee MARC -junilla.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee I-195-tien varrella. Washingtonista tultaessa pitää ajaa ensin Washington-Baltimore Parkway -moottoritietä ja sen jälkeen I-195/BWI -moottoritietä. Baltimoresta tultaessa pitää ajaa Russell Streetiä, jolta pääsee Baltimore-Washington Parkway -moottoritielle.

Lentokentältä on useita bussiyhteyksiä: SuperShuttle -bussi (puh: +1(0) 800 258 3826) ajaa lentokentältä Baltimoren kaupunkiin, Baltimoren piirikuntaan, Washington DC:hen ja Virginiaan, Airport Shuttle -bussi (puh: +1(0)410 381 2772) ajaa Howardin piirikunnassa ja Marylandissa oleviin paikkoihin; BWI Express -bussi (puh: +1(0)202 637 7000) kulkee lentokentän ja Washingtonissa olevan Greenbeltin metroaseman välillä.

Autonvuokraus - Baltimore-Washingtonin kansainvälinen lentokenttä

Seuraavilla autovuokraamoilla on palvelutiskit erillisessä rakennuksessa: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. Rakennus sijaitsee Stoney Run Roadin ja New Ridge Roadin risteyksessä, ja sinne pääsee lentokenttäbussilla. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Terminaalirakennuksen ulkopuolella on paljon takseja. Kaikki taksit käyttävät mittaria, sillä kiinteiden hintojen pyytäminen on kiellettyä Marylandissa. Taksimatka maksaa Baltimoreen noin $32.00 ja Washingtoniin noin $80.00. Lisätietoa (puh: +1(0)410 859 1100).

Pysäköinti lentokentällä

Tällä lentokentällä on paljon pysäköintitilaa. Elektroninen informaatiojärjestelmä ohjaa vapaille parkkipaikoille. Myös radioasema 1040 AM lähettää ajan tasalla olevaa informaatiota lentokentän pysäköinnistä.

Terminaalin lähellä olevalle pysäköintialueelle (Hourly Parking) parkkeeraaminen maksaa $2.00 /puoli tuntia, kuitenkin enintään $20.00 /vrk. Alueelle voi parkkeerata 30 minuutin ajan ilmaiseksi. Daily-parkkihalliin parkkeeraaminen maksaa $2.00 /tunti, kuitenkin enintään10.00 /vrk. Pitkäaikaispysäköintialue maksaa $1.00 /tunti ja $8.00 /vrk. Sekä Daily-parkkihallista että pitkäaikaispysäköintialueelta on bussikuljetus terminaaliin. Lentokentän Internet-sivuilla on kartta eri pysäköintialueista.