Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Hawaijin saarella ei ole junia.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä Honolulusta ja noin 13 kilometriä suositusta Waikiki Beachistä. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla monia moottoriteitä pitkin: Queen Liliuokalani Freewaytä (H1), Moanalua Freewaytä (H201) tai John Burns Freewaytä (H3).

Kolme bussia pysähtyy lentokentällä. Linjat 19 ja 20 kulkevat Honolulun keskustaan ja Waikikiin. Linjalla 31 pääsee lentokentältä Kalihin Transit Centeriin ja Tripler Army Medical Centeriin. Päätiellä kulkee lisää busseja, kävelymatkan päässä terminaalista.

Lisäksi Waikiki Beachin hotelleille on Waikiki Express -shuttle-bussiyhteys.

Autonvuokraus Honolulun lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Honolulun lentokentällä on useita autovuokraamoja kuten Avis, Budget, Dollar, Enterprise Hertz ja National. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edestä löytyy AMPCO Express -yhtiön takseja (puh: +1 808 861 8294). Taksit käyttävät mittaria. Matkan Waikiki Beachille pitäisi maksaa noin 35-40 dollaria.

Pysäköinti lentokentällä

Pysäköintialueita on jokaisen terminaalin ulkopuolella ja lisäksi ulkomaanterminaalissa on parkkihalli. Parkkipaikkojen määrä on rajattu ja siksi lentokentän ulkopuolella on myös (pitkäaikais) pysäköintialue. Lentokenttäbussi kulkee tämän pysäköintialueen ja terminaalien väliä. Pysäköinti kyseisellä alueella maksaa 12,00 dollaria päivältä (vähintään kahdelta päivältä). Lisätietoa puhelinnumerosta +1 808 861 1260.