Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Houstonin Hobbyn lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

William P. Hobbyn lentokenttä sijaitsee 11 kilometriä Houstonista kaakkoon, I-45-tien varrella. Lentokentälle pääsee helposti, ja sinne johtava liittymä on merkitty tieviittoihin selvästi.

Julkiset METRO -bussit lähtevät lentokentän ulkopuolella olevalta 8A-alueelta (Curbzone) moniin paikkoihin Houstonissa. Lentokentältä kulkee myös SuperShuttle -lentokenttäbusseja (puh: +1(0)713 523 8888).

Autonvuokraus - Houstonin William P. Hobbyn lentokenttä

Autovuokraamojen palvelutiskit löytyvät matkatavarahallista: Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Hertz, Enterprise, National ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Matkatavarahallin uloskäynnin lähellä (Curb Zone 3) on takseja. Takseissa on kiinteät maksimihinnat Houstoniin matkustettaessa. Matkanhinta saattaa olla myös halvempi, sillä asiakkaan pitää maksaa mittarissa oleva hinta. Taksimatka maksaa Houstonin keskustaan $22.00 (kiinteä hinta), ja öisin (20.00-06.00) taksit veloittavat lisämaksun $1.00.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalirakennuksen yhteydessä on neljäkerroksinen parkkihalli. Parkkeeraaminen maksaa viiteen tuntiin asti vain $1.00 /tunti, ja sen jälkeen $15.00 /vrk. Suoraan parkkihallin vieressä olevalle Parking Cents -pysäköintialueelle parkkeeraaminen maksaa kolmelta tunnilta $2.00, ja sen jälkeen $6.00 /vrk. Pysäköintialue sijaitsee kävelymatkan päässä terminaalirakennuksesta. Paikallinen radioasema 1610 AM lähettää ajantasalla olevaa informaatiota lentokentän pysäköintipalvelusta. Asema kuuluu kuitenkin vain lentokentän lähellä.