Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä. MetroBussi ajaa Miamin lentokentän Tri-Rail-asemalle, joka sijaitsee suoraan terminaalin itäpuolella. Asemalta kulkee junia Browardiin ja Palm Beachiin. Lentokentän ja aseman välinen bussikuljetus on maksuton Tri-Rail-junalipun ostaneille. Lisätietoa saa ilmaisnumerosta: 1-800-TRI-RAIL (vain Floridassa).

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 14 kilometriä Miamista luoteeseen. Kaupungin keskustasta lentokentälle pääsee ajamalla Interstate 95-tietä pohjoiseen ja kääntymällä NW -liittymästä 42nd Avenuelle (Le Jeune Road). Lentokentälle johtava tie on merkitty selvästi.

E-hallin maatasossa (1-taso) olevalta bussiasemalta pääsee SuperShuttle -lentokenttäbussilla (puh: 305 871 2000) moniin paikkoihin Miamissa. Myös paikallisbussit (MetroBus) ja taajamabussit lähtevät samalta asemalta. Paikallisbussilinja 7 ajaa Miamin keskustaan, linja 37 Hialeahiin sekä Etelä-Miamiin ja linja 42 ajaa Golden Gladesiin, Opa Lockaan ja Coconut Groveen.

Florida Keysiin pääsee Keys -lentokenttäbussilla (pyh: +1(0)305 289 9997).

Autonvuokraus - Miamin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on monien autovuokraamojen palvelutiskit, esimerkiksi: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless, Royal Rent A Car ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on paljon takseja (puh: +1(0)305 444 4444). Hintaesimerkkejä: South Beach $30.00-35.00, Bal Harbor, Surfside ja Indian Creek Village $38.00 sekä North Miami Beach, Aventura, Golden Beach ja Sunny Isles $46.00.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentällä on kaksi pitkäaikaispysäköintiin tarkoitettua parkkihallia: Dolphin Garage (pohjoisterminaali) ja Flamingo Garage (eteläterminaali). Parkkihalleista pääsee suoraan terminaaliin. Hinnat: ensimmäiset kaksi tuntia $4.00 /tunti ja sen jälkeen €2.00 /tunti kuitenkin maksimissaan €12.00 /vrk. E-hallin lähellä on lyhytaikaispysäköintialue, joka maksaa $2.50 /30 minuuttia. Yksi vuorokausi maksaa $25.00.