Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

San Diegon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

San Diegon lentokentälle pääsee helposti I-5-tietä. Kaupungin pohjoispuolelta tultaessa pitää ensin kääntyä San Diegon lentokenttäliittymästä ja sen jälkeen seurata Hawthorn Streetille johtavia tieviittoja. Hawthorn Streetiltä pääsee North Harbor Drivelle. Lentokentän sisäänkäynti sijaitsee noin mailin päässä.                                                                                    Kaupungin eteläpuolelta tultaessa I-5-tieltä pitää myöskin kääntyä San Diegon lentokenttäliittymästä Kettner Boulevardille. Tällä tiellä pitää kääntyä ensin Sassafrasin risteyksessä (liikennevalot) oikealle ja sen jälkeen seuraavista liikennevaloista vasemmalle Pacific Highwaylle. Tällä tiellä pitää ensin kääntyä Laurel Streetin risteyksessä oikealle ja sen jälkeen seuraavissa liikennevaloissa uudestaan oikealle, North Hrbor Drivelle.

Lentokentän ja San Diegon keskustan välillä kulkee Flyer Route 992 -bussi 10 minuutin välein. Bussi pysähtyy kummassakin terminaalissa sekä Sante Fe Depotin (rannikkojunat) ja Amtrakin juna-asemilla.

Autonvuokraus - San Diegon kansainvälinen lentokenttä

Terminaaleissa ei ole autovuokraamojen palvelutiskejä. Autovuokraamojen toimistot löytyvät suoraan lentokenttäalueen ulkopuolelta. Lentokenttäbusseilla pääsee seuraavien autovuokraamojen toimistoihin: Advantage, Alamo, Autorent, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, National, Pacific, Payless, Rent4Less, Thrifty ja West Coast Rent-a-Car. Autovuokraamoihin saa yhteyden myös erikoispuhelimien tai lentokenttäedustajien kautta (katso Neuvonta). Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Jokaisen terminaalin edessä on paljon takseja. Työntekijät ohjaavat suoraan ensimmäiseen vapaaseen taksiin, ellei henkilö vaadi toista taksia. Lentokentällä operoivia taksiyhtiöitä ovat muun muassa Airport Yellow Cab of San Diego (puh: +1(0) 619 234 6161) ja Orange Cab (puh: +1(0) 619 291 3333).

Pysäköinti lentokentällä

Jokaisen terminaalin edessä on pysäköintialue. Parkkimaksu on ensimmäiseltä tunnilta $1.00, ja sen jälkeen $2.00 /tunti. Ensimmäinen päivä maksaa $18.00, ja sen jälkeen $24.00 /vrk. Lentokenttäalueen ulkopuolella on kolme pitkäaikaispysäköintialuetta, joissa yksi vuorokausi maksaa $10.00-$12.00. Pysäköintialueiden osoitteet: 3015 North Harbor Drive, 2395 McCain Road ja 3302 Pacific Highway. Alueilta on pääsee terminaaleihin vihreillä, oransseilla ja sinisillä busseilla. Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +1(0)619 291 2087).