Palvelut

Palvelut

Hotellit

Westin San Franciscon lentokenttä (puh. +1(0)650 692 3500) ja Marriot Hotelli (puh. +1(0)650 692 9100) sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä lentokentältä. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset (Internet)hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Terminaaleissa on paljon myymälöitä, ravintoloita ja (pikaruoka)baareja. Ulkomaaterminaalissa (G) on parhain myymälävalinta. Myös terminaalista 3 (F) löytyy paljon tunnettujen brändien myymälöitä.

Matkatavarat

Löytötavaroita voi tiedustella terminaalin 1 palvelutiskiltä tai numerosta +1(0)650 821 7014. Matkatavaratiedustelut voi tehdä myös sähköpostitse.

Neuvonta

Jokaisessa terminaalissa on neuvontatiskejä, joista saa lentokenttää ja lentoaikatauluja koskevaa tietoa (puh. +01(0)650 821 2735). Info-pisteissä työskentelevät vapaaehtoistyöntekijät auttavat tarvittaessa.

Yritykset

Ulkomaanterminaalin keskushallissa sijaitseva Triptel Business Center (puh. +1(0)650 821 8000) tarjoaa liikematkustajille suunnattuja palveluita: matkapuhelimien vuokraus, Internet, faksi- ja kopiointipalvelu. Joka puolelta lentokenttää löytyy ilmaisia työpisteitä, joissa on pistokkeet kannettaville tietokoneille.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

San Franciscon lentokentällä on liikuntarajoitteisille matkustajille mukautettuja wc-tiloja ja erikoispuhelimia kuulovammaisille. Lentokentällä on invaparkkipaikkoja. Lisäksi lentokentällä on pyörätuoliramppeja ja mukautettuja hissejä. 

Muut palvelut

Kaikissa terminaaleissa on raha-automaatteja. Ulkomaanterminaalin keskushallissa on lääkärikeskus (puh. +1(0)650 821 5600). Lentokentällä on akvaario, ilmailumuseo ja kirjasto. Lentokentän T-Mobile -pisteissä toimii nopea langaton Internet-yhteys. Terminaalin 3 lähtöportin 68 lähellä (turvatarkastuksen jälkeen) on PowerPort-piste, jossa voi ladata matkapuhelimen tai kannettavan tietokoneen akun. Terminaaleissa 1 ja 3 on rentoutumispaikkoja lemmikkieläinten kanssa matkustaville henkilöille.

Terminaalin 1 turvatarkastuspisteen edessä (lähtöporttien 40-48 lähellä) on Christian Science Readind Room, jossa voi meditoida, lukea tai rentoutua hiljaisuudessa. Ulkomaanterminaalissa oleva Berman Reflection Room on tarkoitettu meditointiin tai itsetutkiskeluun.