Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä mutta Washington Flyer -bussit ylläpitävät lentokentän ja Washingtonin metroverkoston välistä yhteyttä.

Auto ja bussi

Washingtonin keskustasta tultaessa pitää ajaa Interstate 66 -tietä länteen, liittymä 67 johtaa lentokentälle. Lentokentälle johtava tie on merkitty tieviittoihin selvästi. Baltimoresta tultaessa pitää ensin ajaa I-95 -tietä etelään, ja kääntyä liittymästä nro.27 tielle I-495. Lentokentälle pääsee tämän tien liittymästä 12B.

Washingtoniin pääsee monilla eri busseilla. MetroBus (puh: +1(0)202 638-3780) on lentokentän ja Washingtonin keskustan välillä kulkeva lentokenttäbussi. Washington Flyer -bussi ajaa West Falls -metroasemalle. Lentokentällä on lisäksi muiden matkustajien kanssa jaettavia minibussitakseja, Super Shuttle. Näillä minibusseilla pääsee kaikkialle Washingtonissa.

Greyhound ylläpitää Dullesin lentokentän ja monien Virginiassa olevien kaupunkien välistä yhteyttä (Warrenton, Culpepper, Charlottesville, Lynchburg, Roanoke, Winchester ja Harrisonburg).

Autonvuokraus - Washingtonin Dullesin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Vain Washington Flyerin taksit (puh: +1(0)703 661 6655) saavat operoida Dullesin lentokentällä. Taksimatka Washingtoniin kestää noin 30-60 minuuttia ja maksaa $50.00-$60.00. Taksimatkan voi maksaa luottokortilla.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edessä on lyhytaikaispysäköintialue, joka veloittaa $4.00 /tunti tai $36.00 /vrk. Lentokentällä on lisäksi kaksi parkkihallia, joihin parkkeeraaminen maksaa $5.00 /tunti tai $15.00 /vrk. Lentokentälle johtavan tien varrella on neljä pitkäaikaispysäköintialuetta (Sininen, Vihreä, Kultainen ja Violetti), joille parkkeeraaminen maksaa $3.00 /tunti tai $9.00 /vrk. Lentokentällä on ‘Cell Phone -odotusalue’, jonne voi pysäköidä ilmaiseksi tunnin ajan matkustajia haettaessa. Lisätietoa pysäköinnistä (puh: +1(0)703 572 4500).