Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Montréalin keskustan välillä on pikajunayhteys, joka valmistui vuonna 2008. Rautatieasema sijaitsee uuden Marriott hotellin alla.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 25 kilometriä Montréalista lounaaseen, 20-moottorien varrella. Lentokentälle pääsee Montréalista autolla myös Côte-de-Liessen 520-moottoritietä. Suunnitelmissa on parantaa lentokentän ympärillä olevaa tieinfrastruktuuria. Tällä hetkellä tiet ovat melko ruuhkaisia.

Aérobussi (puh: +1(0)514 842 2281) ylläpitää lentokentän ja Montréalin bussiaseman (Berri Station) välistä bussiyhteyttä. Tältä bussiasemalta pääsee bussilla moniin kaupungin keskustassa oleviin hotelleihin. Lisätietoa näistä hotellibusseista saa numerosta: +1(0)514 843 4938. Lentokentältä lähtee myös pitkänmatkanbusseja moniin kaupunkeihin Kanadassa.

Autonvuokraus - Montréal-Trudeaun lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan edestä löytyy takseja. Taksimatka Montréalin keskustaan maksaa noin CAN $35.00.

Pysäköinti lentokentällä

Suoraan terminaalin edessä on parkkihalli (ProxiParc). Terminaalia lähellä olevat parkkipaikat ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköimiseen, ja ne maksavat CAN $6.00 /30 minuuttia tai CAN $25.00 /vrk. Pitkäaikaispysäköintipaikat maksavat CAN $16.00 /vrk. Vähän kauempana olevalle InterParc -alueelle parkkeeraaminen maksaa CAN $10.00 /vrk. InterParcin takana on uusi EconoPark, joka maksaa CAN $9.00 /vrk tai CAN $49.00 /viikko. Näiltä pysäköintialueilta on bussikuljetus terminaaliin. Lisätietoa pysäköinnistä lentokentällä saa Pysäköinti koordinaattorilta (puh: +1(0)514 633 3016).