Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Ottawan lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Ottawan lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Se on Airport Parkwayn päässä ja siksi helposti tavoitettavissa.

Bussilinja 97 OC Transpo -yhtiöltä (puh: +1 613 741 4390) kulkee lentokentältä Ottawan keskustaan.

Autonvuokraus Ottawan lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyvät niin kutsutusta Parkadesta tuloaulaa vastapäätä. Ottawan lentokentällä on viisi autovuokraamoa: Avis, Budget, Enterprise, Hertz ja National/Alamo. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Taksimatka Ottawan keskustaan maksaa noin 30 Kanadan dollaria. Tietoa takseista Ottawan lentokentällä saa puhelimitse numerosta +1 613 523 1234.

Pysäköinti lentokentällä

Parkkialue P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin. Se maksaa 2 dollaria per 15 minuuttia (ensimmäiset 15 minuuttia on maksutonta parkkiaikaa). Pitkäaikaisella parkkialueella (P4) pysäköinti maksaa 12 dollaria per päivä ja 60 dollaria per viikko. Tämä parkkialue on kävelymatkan päässä uudesta terminaalista. Lisätietoa pysäköinnistä Ottawan lentokentällä numerosta +1 613 248 2075).