Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 32 kilometriä Toronton keskustasta länteen, ja sinne pääsee 409-moottoritietä, joka yhdistyy 401-moottoritielle. Lentokentälle pääsee myös 427-moottoritietä pitkin. Lentokenttäliittymä on merkitty selvästi. Moottoritien varrella olevilta tiekylteiltä näkee mitä terminaalia kukin lentoyhtiö käyttää.

Lentokentän ja Toronton välillä kulkee useita eri busseja. Toronto Transit Commissionin (puh: +1(0)416 393 4636) bussilinja 192 on lentokenttäbussi (Airport Rocket), ja se ajaa Kiplingin metroasemalle (metrolinja: Bloor-Danford). TTC-bussi 58A ajaa lentokentältä Lawrence West:in asemalle (metrolinja: Spadina). GO Transit:in pikabusseilla pääsee York Mills- ja Yorkdale -asemille.

Lisäksi lentokentällä on erityinen hotellibussi (Pacific Western Airport Express). Öisin lentokentältä on busseja moniin eri paikkoihin Torontossa (esim. Danforth Avenue, Bloor Street, Yonge Street ja Eglinton Avenue).

Autonvuokraus Toronto Pearsonin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelutiskit: Avis, Budget, Dollar/Thrifty, Hertz ja National/Alamo. Lentokentän ulkopuolella on kaksi muuta autovuokraamoa: Discount ja Enterprise. Näihin autovuokraamoihin tulee varata etukäteen ilmainen bussikuljetus. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri palveluntarjoajien hintoja. 

Taksi

Jokaisen terminaalin edessä on taksiasema. Takseilla on kiinteät hinnat. Hinnat löytyvät lentokentän internet-sivuilta: Toronton kohteet. 

Lentokentän pysäköinti

Jokaisen terminaalin lähellä on parkkihalli, josta pääsee suoraan lentokentälle. Parkkihallien hinnat: $ 3.00 /30min, kuitenkin korkeintaan $ 24.00 ensimmäiseltä päivältä ja $ 120.00 viikolta.

Lentokenttäalueen ulkopuolella on suuri edullisempi pysäköintialue (Reduced Rate Lot, hinta: $ 2.50 /30min, enintään $ 14.50 /vrk, $ 65.00 /vrk). Pysäköintialueen ja terminaalien välillä kulkee LINK-juna.