Autonvuokraus Curaçao

Autonvuokraus Curaçao

Yleistä tietoa ja säännöt

Curaçaon liikennesäännöt muistuttavat paljon Alankomaiden sääntöjä, joskin niissä on pieniä eroja. Autolla ajaessa on tärkeää säilyttää joustava ajotapa. Aja hiljaa ja jarruta usein. Älä pelästy, jos joku ohittaa sinut vasemmalta tai oikealta puolelta tai vaikka tienlaitaa hyväksi käyttäen. 

Rankkasateiden jälkeen tiet ovat liukkaita, joten suositeltava maksiminopeus on 30km/h. Ole varovainen T-risteyksissä: suoraan ajavilla autoilla on etuajo-oikeus. 

Nopeusrajoitukset ovat seuraavat: kaupungissa 40km/h ja maanteillä 80km/h. Auton vuokraamiseen vaaditaan melkein aina vähintään 23 vuoden ikä.

Vuokra-autolla ajaminen Curaçaolla

Curaçao on 61 km pitkä ja 5-14 km leveä. Saaren ympäri ajaa helposti tunnissa. Saaren pääkaupungista Willemstadista kannattaa ajaa vuokra-autolla esimerkiksi Haton luolille, Westpuntiin (läntisin osa) sekä entisille hedelmien istutusmaille. 

Myös Christoffelpark ja sen keskellä sijaitseva 375 metriä korkea 'Christoffelberg' (vuori) on merkittävä matkailukohde. Shete Bokan kansallispuisto on tunnettu merikilpikonnien lisääntymisalueestaan. Saaren tärkein nähtävyys on kuitenkin itse Willemstad historiallisen keskustansa ja värikkään arkkitehtuurinsa ansiosta. Kaupunkia pidetään usein 'Läntisen pallonpuoliskon Amsterdamina'.

Autonvuokraus Curaçaolla

Curaçaon lentokentältä löytyy useita autovuokraamoja kuten Avis, Budget, Hertz ja National. Auton voi vuokrata myös EasyTerra -sivuston kautta. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.