Kulkuyhteydet

Palvelut

Hotellit

Lähin hotelli on Quality Hotel Real Aeropuerto El Salvador‎ (puh: +503(0)2366 0000). Muihin lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Comfort Inn Bahia Dorada‎ (puh: +503(0)2375 5000), backpacker-matkaajien Pato Canales -hostelli (puh: +503(0)2339 7004) ja Hotel Rancho Estero y Mar (puh: +503(0)2316 6100), lomakeskus joka sijaitsee hienosti meren rannalla. Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Kohtuullisen pienestä koostaan huolimatta El Salvadorin lentokentällä hyvä tarjonta ravintoloita, kahviloita, baareja sekä myymälöitä. Tapacun Specialty Coffee House on ehdoton pysäkki niille, jotka ovat koukussa kahviin. Kyseisessä kahvilassa voi nauttia loistavista kahveista ja myös ostaa niitä paketoituina.

Matkatavarat

Matkatavaroita ei voi säilyttää kentällä, mutta tuloaulassa on löytötavaratoimisto.

Neuvonta

Kysymyksiä El Salvador lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista voi esittää neuvontapisteessä keskusaulassa.

Yritykset

El Salvadorin lentokenttä ei tarjoa mitään palveluita yrityksille Taca Salones VIP loungen peruspuitteita lukuunottamatta (faksi, kopiokone, verkkoyhteys). Tähän on mahdollisesti tulossa muutos, kun toinen terminaali valmistuu. Lentokentän läheisessä Rancho Esterossa (ks. kohta Hotellit) on konferenssitilat.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

El Salvadorin kansainvälisellä lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Lentokenttä noudatta Yhdysvaltain sääntöjä, ja täten siellä on pyörätuoliramppeja sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Keskusaulassa on valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja.