Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotellia. San Pedro Sulan lentokentän lähiympäristön hotelleihin lukeutuvat Hilton Princess San Pedro Sula Hotel‎ (puh: +504(0)2 556 9600), InterContinental Hotel Real San Pedro Sula‎ (puh: +504(0)2 545 2500) ja Gran Hotel Sula‎ (puh: +504(0)2 552 9999). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

San Pedro Sulan lentokenttäterminaali on kohtuullisen pieni ja siellä on rajattu määrä ravintoloita, baareja sekä myymälöitä. Tilanteen uskotaan parantuvan, kun uusi terminaali otetaan käyttöön vuonna 2015.

Matkatavarat

Lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Kadonneita tavaroita voi tiedustella neuvontapisteestä tai lentokentän poliisilta.

Neuvonta

Neuvontapiste sijaitsee keskusaulassa. Sieltä ei ainoastaan saa tietoa lentokentästä mutta myös turisti-informaatiota.

Yritykset

San Pedro Sulan lentokentällä ei ole puitteita yritysmatkustajille. Tämä tulee todennäköisesti muuttumaan uuden terminaalin valmistuessa. Laajat yrityspalvelut löytyy business-hotelleista kaupungissa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

San Pedro Sulan lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Lähtö- ja tuloaula sekä kaikki lentokenttäpalvelut sijaitsevat katutasossa. Lentokentällä on mukautetut wc:t.

Muut palvelut

Terminaalissa on tarjolla peruspalvelut: pankki, muutama valuutanvaihtopiste ja pankkiautomaatti sekä postikonttori. Uuden terminaalin avaaminen vuonna 2015 pitäisi parantaa palvelujen tasoa.