Palvelut

Palvelut

Hotellit

Havanan lentokentällä tai edes sen lähiympäristössä ei ole hotelleja. Hotellit sijaitsevat vanhassa kaupungissa (Havana Vieja) tai El Vedado -turistialueella. Joitain hotellivaihtoehtoja Havanassa: Melia Cohiba Hotel (puh: +53(0)7 833 3636), Hotel Nacional de Cuba (puh: +53(0)7 873 3564), Santa Isabel Hotel (puh: +53(0)7 860 8201) ja El Comendador (puh: +53(0)7 867 1037).

Myymälät ja ravintolat

Havanan lentokentällä ei kuole nälkään, koska siellä on suuri valikoima ruoka- ja juomapaikkoja. Suurin osa on auki 24 tuntia päivässä. Ostosvaihtoehtoja on myös paljon, mukaan lukien Duty Free -myymälöitä sekä kuubalaisiin tuotteisiin (rommi, sikarit) erikoistuneita kauppoja.

Matkatavarat

Havanan lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavaratoimisto sijaitsee tuloaulassa.

Neuvonta

2- ja 3-terminaalien lähtö- sekä tuloauloissa on neuvontapisteet Havanan lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Lisäksi lentokentällä on kioskeja, jotka tarjoavat jonkun sortin turisti-informaatiota.

Yritykset

Kahdessa VIP loungessa (puh: +53(0)07 642 6225 ja +53(0)07 649 0071) voi vuokrata pieniä neuvottelutiloja ja huoneita lehdistötilaisuuksiin. Laajempia yrityspalveluita varten on käännyttävä keskustassa sijaitsevien hotellien puoleen, kuten esimerkiksi Hotel Nacionaliin (ks. kohta Hotellit), josta on saatavilla konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Havanan lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Valuutanvaihtopisteet ja pankki sijaitsevat lentokentän keskusaulassa. Siellä on myös postikonttori, apteekki, internet-kahviloita ja useita matkanjärjestäjiä. Ensiapupiste sijaitsee tuloaulassa.