Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Cancúnin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 22 kilometriä Cancúnista lounaaseen. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Cancúnista ajetaan moottoritietä (Carretera) Chetumalin suuntaan. Lentokentän liittymä on selkeästi viitoitettu 22 kilometrin jälkeen.

Lentokentältä on suora bussiyhteys Cancúnin keskusasemalle (matka kestää 35 minuuttia) ja Playa del Carmeniin (matka kestää yli tunnin). Bussiin voi varata istumapaikan verkossa.

Muihin matkakohteisiin Cancúnissa ja sen ympäristössä, kuten esimerkiksi Riviera Mayaan, on useita busseja. Nämä bussit lähtevät liikkeelle ainoastaan silloin, kun ne ovat täynnä, ja ne pysähtyvät monissa eri hotelleissa, mikä saattaa tehdä matkasta pitkäkestoisen. Bussilippuja voi ostaa matkatavaroiden luovustusaulan läheisestä kioskista.

Autonvuokraus Cancúnin lentokentällä

Autoja voi vuokrata 3-terminaalin tuloaulasta. Cancúnin lentokentällä on neljä autovuokraamoa: Budget, Dollar, Hertz ja Thrifty. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra-sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on kioski, josta voi varata ja maksaa taksin (joten kuskille ei makseta). Kiinteät hinnat on määritelty. Ihmiset, jotka haluavat asiakkaita takseihinsa lähestyvät matkustajia jo terminaalissa, vaikka virallisesti se on kiellettyä toimintaa. Cancúnin lentokenttä tarjoaa mahdollisuuden varata virallisen taksin lentokentän sivuston kautta.

Pysäköinti lentokentällä

Lentokentän sissäntulon lähellä on laaja pysäköintialue. Tunti maksaa 24 pesoa ja koko päivä korkeintaan 150 pesoa. Vaikka tällä pysäköintialueella on turvavalvonta, emme suosittele auton jättämistä sinne yön yli.