Palvelut

Palvelut

Hotellit

Managuan lentokentällä ei ole hotellia, mutta Best Western Las Mercedes Hotel‎ (puh: +505(0)2 559 900) sijaitsee lähellä. Muita hotelleja Managuan lentokentän lähiympäristössä ovat muun muassa Hotel Real InterContinental Metrocentro (puh: +505(0)2 768 989) ja Crowne Plaza Hotel Managua‎ (puh: +505(0)2 283 530). Tuloaulassa on palvelutiski hotellivarauksien tekemiseen. Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ravintola- ja baarivalikoima on kohtuullinen, mutta kuten useilla lentokentillä, hinnat ovat korkeat. Duty Free -myymälät ja tuliaiskaupat veloittavat naurettavia hintoja. Niin kutsuttu 'duty-free' rommi on esimerkiksi tuplasti kalliimpi kuin Managuassa! Matkamuistot ovat myös melko hintavia, vaikkakin laadullisesti erittäin hyviä.

Matkatavarat

Turvallisuussyistä matkatavaroita ei voi säilyttää Managuan lentokentällä. Kadonneita tavaroita voi kysellä neuvontapisteestä.

Neuvonta

Terminaalin keskiosassa (itä- ja länsisiiven välissä) on neuvontapiste lentoaikatauluihin ja lentokenttäpalveluihin liittyen.

Yritykset

Itäsiivessä oleva VIP lounge (puh: +505(0)2 332 355) on varustettu faksilla, kopiokoneella ja verkkoyhteydellä. Neuvottelutiloja ei ole vuokrattavissa. Näitä varten on mentävä business-hotelleihin Managuassa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Managuan lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on leveät automaattiovet, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia ja luiskia pyörätuoleille.

Muut palvelut

Banco de la Producciónilla on haarakonttori Managuan lentokentällä. Lisäksi sieltä löytyy valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja. Tuloaulassa on turistitoimisto sekä useita matkanjärjestäjiä. Ensiapupisteeseen saa yhteyttä puhelimitse numerosta +505(0)2 33 1111.