Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä on kaksi hotellia, molemmat Sheraton-ketjun omistamia: Jakarta Airport Hotel (puh: +62(0)21 559 0008) terminaalissa sisällä ja neljän tähden Sheraton Bandara (puh: +62(0)21 559 7777). Välittömästi lentokentän ulkopuolelta löytyvät FM 7 Resort Hotel‎ (puh: +62(0)21 559 1177) ja Ellia Bandara Hotel‎ (puh: +62(0)21 555 0970). Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Hotel Aston Cengkareng‎ (puh: +62(0)21 5435 61660), The Batavia Hotel‎ (puh: +62(0)21 690 4118) ja Shangri-la Hotel Jakarta‎ (puh: +62(0)21 570 7440). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ulkomaanterminaalissa myymälät ovat keskittyneet niin kutsutulle Plaza Balille. Siellä on Duty Free -myymälöitä, kansainvälisiä (design) merkkiliikkeitä ja tietenkin kauppoja, jotka myyvät perinteisiä indonesialaisia tuotteita, kuten batiikkia. Hinnat eivät muuten ole erittäin halpoja. Usein kaupungissa ja muualla Indonesiassa on edullisempaa.

Jakartan Soekarno-Hattan lentokentällä on myös valtavat ruoka- ja juomamahdollisuudet.

Matkatavarat

Ulkomaanterminaalin D-hallista löytyy säilytyslokeroita sekä palvelupiste, jonne voi jättää matkatavaroita säilytykseen. Löytötavaratoimistot sijaitsevat kummankin terminaalin tuloauloissa.

Neuvonta

Kaikista terminaaleista löytyy neuvontapiste lentokenttäpalveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Lisäksi tursititoinmistolla on palvelutiskit 2- ja 3-terminaalissa.

Yritykset

Jakartan lentokentällä on useita VIP loungeja, joissa voi faksata, kopioida sekä käyttää internettiä. Sheraton Hotellissa (ks. kohta Hotels) lentokentällä on laajat yrityspalvelut ja se tarjoaa neuvotelu- ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Jakartan lentokentällä on jokseenkin huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on pyörätuoliramppeja sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja, valuutanvaihtopisteitä sekä pankkiautomaatteja, ja kotimaanterminaalissa on pieni postikonttori. Yleisöpuhelimia on joka puolella, ja lähtöaulan odotushuoneista voi soittaa paikallispuheluita veloituksetta. Ensiapupisteeseen voi ottaa yhteyttä neuvontapisteiden kautta tai suoraan yleisöpuhelimilla. Lentokentällä on myös lastenhoito- ja hiljaisia huoneita, mukaan lukien muslimien rukoiluhuoneita. Skynet-kahvilassa voi käyttää internettiä.