Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Terminaalin 2 tuloaulassa on palvelutiski, josta voi ostaa Mumbain metrolippuja. Mumbain CST -asemalle (ennen Victoria) ja Churchgaten asemalle pääsee junalla. Lentokentälle suunnitellaan suoraa metroyhteyttä.

Auto ja bussi

Kotimaanterminaali sijaitsee 26 kilometriä Mumbaista pohjoiseen ja ulkomaanterminaali sijaitsee neljä kilometriä kauempana. Lentokentälle pääsee helposti kaikilta Mumbain pohjoispuolella kulkevilta teiltä. Lentokenttä on viitoitettu selvästi.

Terminaalin 2 tuloaulassa on palvelutiski, josta voi ostaa lippuja pitkänmatkanbusseihin, joilla pääsee moniin paikkoihin Mumbaita ympäröivällä alueella. Tuloaulan edestä lähtee useita busseja itse Mumbain kaupunkiin. Lentokentältä kulkee myös lentokenttäbussi Nariman Pointissa sijaitsevalle Air Indian rakennukselle.

Autonvuokraus - Mumbain Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentokenttä

Tuloaulassa olevat yksityiset autovuokraamot vuokraavat ainoastaan kuljettajilla varustettuja autoja.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja. Ilmastoinnilla varustettuihin takseihin voi ostaa lipun etukäteen terminaalissa olevalta palvelutiskiltä (puh: +91(0)22 2682 9922). Ilmastoidulla taksilla matkustaminen maksaa noin kolme kertaa enemmän kuin ei-ilmastoidulla taksilla matkustaminen. Jos ei halua ostaa taksilippua, kannattaa olla tarkkana, että kuljettaja pistää mittarin päälle! Taksimatka Mumbain keskustaan voi kestää jopa 90-120 minuuttia. Lentokentällä on myös moottorilla kulkevia riksatakseja.

Pysäköinti lentokentällä

Mumbain lentokentällä on tällä hetkellä 3 600 parkkipaikkaa, mutta niiden määrä tulee lisääntymään huomattavasti sen jälkeen kun terminaalien rakennustyöt saadaan valmiiksi. Terminaalia lähimpänä olevat parkkipaikat maksavat neljältä tunnilta 120 rupiaa. Halvemmat paikat maksavat puolet vähemmän.