Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentällä ei ole hotelleja. Lähin hotelli on Leela Kempinski Hotelli, joka sijaitsee 1,5 kilometrin päässä 2-terminaalista ja 7 kilometrin päässä 1-terminaalista (puh: +91(0)22 6691 1234). Muita lentokentän lähellä olevia hotelleja: Orchid Ecotel (puh: +91(0)22 2616 4040) ja Midland Hotelli Mumbai (puh: +91(0)22 2611 0414). Kaikkiin edellä mainittuihin hotelleihin on bussikuljetus lentokentältä. Tuloaulassa on hotellinvaraustiski. Booking.com -sivustolta löytyy lisää hotellivaihtoehtoja ja online-varauspalvelu. Sivusto tarjoaa laajan hotellivalikoiman sekä erinomaiset Internet-hinnat.

Myymälät ja ravintolat

Mumbain lentokentällä on kohtalaisesti myymälöitä, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Palveluiden määrä tulee luultavasti lisääntymään terminaalin valmistuttua.

Matkatavarat

Matkatavaroidenkäsittelyaulassa on löytöpalvelutiski. Samassa paikassa voi myös säilyttää matkatavaroita.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontapalvelu. Lentokentällä on lisäksi palvelutiskejä, joilta saa turistinähtävyyksiä sekä Mumbaita ja sen ympäristöä koskevaa tietoa.

Yritykset

Lähtöaulassa on business-keskus, joka tarjoaa rajoitetut palvelut liikematkustajille (faksi, Internetillä varustettuja tietokoneita ja kengänkiillotuslaite). Lähellä sijaitseva Leela Kempinski Hotelli (katso Hotellit) tarjoaa kokonaisvaltaisemmat palvelut liikematkustajille. Hotellissa on myös kokoushuoneita, konferenssihalleja ja catering-palvelu.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Mumbain lentokenttä soveltuu kohtalaisesti liikuntarajoitteisille matkustajille. Lentokentällä on pyörätuoliramppeja sekä erikoisvarustettuja hissejä ja wc-tiloja. Henkilökohtaista apua voi pyytää neuvonnoista. Terminaalissa 2A on erillinen odotustila pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Odotustila sijaitsee lähtöportin 2 lähellä.

Muut palvelut

Kummassakin terminaalissa on valuutanvaihtopisteitä, pankkiautomaatteja ja postitoimistoja. Lentokentällä toimii langaton Internet-yhteys (ilmainen). Terminaaleissa 2a ja 1B on ensiapuasemat, jotka palvelevat 24 tuntia vuorokaudessa.