Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

New Delhin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

New Delhin lentokenttä sijaitsee 23 kilometriä kaupungista etelään, Delhistä etelään kulkevan päätien varrella. Lentokentälle johtava tie on merkitty selvästi.

Lentokentältä lähtee kaupungin keskustaan busseja 25 minuutin välein, ja matka kestää noin 50 minuuttia. Korkeatasoiset, ilmastoinnilla varustetut lentokenttäbussit lähtevät ulkomaanterminaalista. Lentokentällä operoi kaksi bussiyhtiötä: Delhi Transport Corporation (kelta-vihreät bussit) ja EATS (sini-valkoiset bussit). Molemmilla bussiyhtiöillä on päätepysäkit New Delhin rautatieasemalla. Tuloaulassa olevalta palvelutiskiltä voi varata istumapaikkoja ja ostaa bussilippuja.

Autonvuokraus

Tuloaulassa on Avis -autovuokraamon palvelutiski, joka tarjoaa kuljettajapalveluita (puh: +91(0)11 6501 2525). Lentokentällä on myös muita yksityisiä autovuokraamoita, joista saa vuokrattua autoja ja niiden kuljettajia.

Taksi

Tuloaulan edessä on paljon takseja. Kaupungin suurin taksiyhtiö on EasyCabs (puh: +91(0)11 4343 4343). Taksimatkan päätyttyä asiakkaalle annetaan kuitti, josta näkyy ajetut kilometrit. Muista tarkistaa kuitti! Virallinen kilometrihinta on 15 rupiaa. Lentokentällä on myös Delhin Liikennepoliisin palvelupiste, josta voi ostaa kiinteähintaisia taksilippuja. Taksilippu annetaan kuljettajalle maksuvaiheessa.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalissa 2 on kaksi pysäköintialuetta, jotka on ajettu normaaleihin ja Premium-parkkipaikkoihin. Pysäköintialueiden välillä on ilmainen bussikuljetus. Myös terminaaliin pääsee bussilla. Normaalit parkkipaikat maksavat neljältä tunnilta noin 60 rupiaa, kun taas Premium-paikat maksavat kaksi kertaa enemmän.