Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Ammanin lentokentälle ei vielä ole junayhteyttä, mutta junarata lentokentältä Jordanian pääkaupungin keskustaan on suunnitteilla. Tarkempaa tietoa ei ole, milloin kyseinen rakennussuunnitelma toteutetaan.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 32 kilometriä Ammanista etelään, ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Ammanin keskustasta ajetaan 15-tietä etelään. Lentokentän liittymä tulee juuri ennen Al Jizahin kylää ja se on selkeästi viitoitettu.

30 minuutin välein (yöllä 22.00-07.00 tunnin välein) Airport Express Bus (puh: +962(0)6 592 7665) lähtee lentokentältä Ammanin keskustaan (Abdaliin). Matka kestää noin 45 minuuttia ja bussilipun hinta on 1.50 dinaaria.

Autonvuokraus Ammanin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Ammanin lentokentällä on monta autovuokraamoa, joista moni on paikallisia sekä kaksi kansainvälistä: Budget ja Europcar. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Ammanin lentokentällä taksit palvelevat 24 tuntia päivässä. Lippu ostetaan kioskilta kiinteän hintataulukon mukaan, joka on selkeästi ilmoitettu. Varaukset ja kyselyt otetaan vastaan puhelimitse numerosta +962(0)6 4451 302. Viralliset taksit ovat keltaisia ja niissä on vihreä logo kyljessä.

Pysäköinti lentokentällä

Kaikkiaan kentällä on kuusi parkkialuetta, joissa on yhteensä tilaa 1 400 autolle. Parkkimaksut ovat erittäin alhaisia. Kokonainen päivä maksaa vähemmän kuin 4 dinaaria.