Palvelut

Palvelut

Hotellit

Lentokentän ainoa hotelli on Golden Tulip Airport Amman‎ (puh: +962(0)6 4451 000). Muita lentokentän läheisyydessä (Malabassa) sijaitsevia hotelleja ovat Mosaic City Hotel (puh: +962(0)5 325 1313) ja Salome Hotel (puh: +962(0)5 324 8606). Business-hotellit ovat Jordanin pääkaupungin keskustasta kuten Amman Marriott Hotel (puh: +962(0)6 560 7607), Hisham Hotel (puh: +962(0)6 464 4028) ja Grand Hyatt Amman (puh: +962(0)6 465 1234). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ammanin lentokentällä voi tehdä paljon Duty Free -ostoksia. Siellä on myös matkamuistomyymälöitä, kansainvälisiä vaateliikkeitä ja kauppoja, jotka myyvät arabialaisia erikoisuuksiä kuten leivoksia (vaikkakin melko imeliä). Kentällä on myös hyvä tarjonta ravintoiloita, baareja sekä kahviloita (Starbucks mukaanlukien).

Matkatavarat

Matkatavaroille on säilytyslokeroita. Löytötavaratoimisto on tuloaulassa.

Neuvonta

Tuloaulassa on neuvontakioski (puh: +962(0)6 4453 187), josta voi tiedustella Ammanin lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista.

Yritykset

Ammanin lentokentän kaksi VIP loungea (Royal Jordanian Airlinesin ja Four Seasons hotelliketjun puolesta) tarjoavat virkistysjuomien, pikku purtavan, kansainvälisten sanomalehtien ja verkkoyhteyden lisäksi peruspalveluja kuten faksin ja kopiokoneen. Golden Tulip Airport Hotel tarjoaa enemmän yrityspalveluja kuten esimerkiksi neuvottelu- ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Ammanin lentokentällä on hyvin huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t. Invalidipysäköintipaikat ovat lähellä terminaalin sisäänkäyntiä. Avustusta voi pyytää neuvontakioskista.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on ympäri terminaalia. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla maksua vastaan. Ensiapupiste on tuloaulassa ja sinne saa suoraan yhteyttä yleisöpuhelimista joka puolella terminaalia.