Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Chengdun lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Chengdun Shuangliun lentokenttä sijaitsee 16 kilometriä Chengdun keskustasta lounaaseen. Vuokra-autolla lentokentälle pääsee helposti G4201-kehätietä pitkin. Kaupungin eteläpuolelta Airport Expressway -maksullinen moottoritie vie lentokentälle.

Kaupunkibussi 303 kulkee lentokentältä Chengdun pohjoisimmalle juna-asemalle. Shuttle-busseja kulkee myös 20 minuutin välein lentokentältä Chengduun pysähtyen Minhan ja Lantian hotelleilla kaupungin keskustassa. Bussilippu maksaa 10 yuania. Matka kestää noin puoli tuntia.

Autonvuokraus Chengdun Shuangliun lentokentällä

Chengdun lentokentällä ei ole kansainvälisiä autovuokraamoja, mutta siellä on palvelutiskejä paikallisilta autovuokraamoilta. Kansainvälisillä yrityksillä kuten Avisilla on toimistot kaupungissa.

Taksi

Tuloaulan edessä on takseja. Niissä ei ole mittareita, ja jos on, niin ne ovat rikki tai kuskit kieltäytyvät käyttämästä niitä. Tästä syystä hinnasta on aina neuvoteltava. 50 yuania on kohtuullinen hinta keskustaan, mutta kuskin hintapyyntö on aluksi merkittävästi korkeampi. Matka Chengdun keskustaan kestää 20-30 minuuttia.

Pysäköinti lentokentällä

Uuden terminaalin ulkopuolella on laaja pysäköintialue. Ensimmäinen tunti maksaa 5 yuania ja sen jälkeen 2 yuania puolelta tunnilta. Päivähinta on 50 yuania. Kyseiset hinnat viittaavat ulkona pysäköintiin - parkkihallissa hinnat ovat jonkin verran kalliimmat.