Palvelut

Palvelut

Hotellit

Chengdun lentokentällä on yksi melko vaatimaton Airport Hotelli (puh: +86(0)28 8570 2769). Muita lentokentän lähiympäristöön kuuluvia hotelleja ovat Ju Long Airport Hotel (puh: +86(0)28 8570 4101), Homeland Hotel Chengdu ja Sanpin Business Hotel. Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Vanhassa terminaalissa on vain yksi ravintola (puh: +86(0)28 8570 2359), mutta se koostuu kolmesta kerroksesta. Ensimmäisessä kerroksessa on suurikokoinen ruokasali, pienempiä ruokailutiloja toisessa ja teehuone kolmannessa kerroksessa. Uudesta terminaalista löytyy lisää kahviloita ja baareja.

Lentokentällä on myös Duty Free -myymälä, joka tarjoaa laajan valikoiman savukkeita, viiniä ja väkeviä alkoholijuomia sekä valtavan määrän kiinalaista teetä ja muita paikallisia erikoisuuksia.

Matkatavarat

Löytötavaratoimisto (puh: +86(0)28 8520 5389) sijaitsee lähellä matkatavaroiden luovutuspaikkaa tuloaulassa.

Neuvonta

Molempien terminaalien tulo- ja lähtöauloissa on neuvontapisteitä, joihin voi ottaa yhteyttä yleisestä puhelinnumerosta +86(0)28 8570 2649.

Yritykset

Lähtöaulassa on pieni Business Center, joka on varustettu faksilla, kopiokoneella ja tietokoneilla, joilla pääsee internettiin.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Chengdun lentokentällä on kohtuullisesti huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Uudessa terminaalissa on paremmat puitteet kuin vanhassa. 2-terminaalissa on pyörätuoliluiskia sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja löytyy ympäri terminaaleja. Lentokentällä on myös kampaamoja, hierontapaikkoja, kengän kiillottajia sekä turistien neuvontapisteitä. Ensiapupiste sijaitsee lähtöaulan 2F-kerroksessa. Siellä on myös tupainkihuoneita ja loungeja. Verkkoyhteys on saatavilla ainoastaan Business Centerin tietokoneilla (ks. kohta Yritykset).