Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentän ja Kunmingin välillä ei ole junayhteyttä. Busseja kulkee kaupungin toiselle juna-asemalle, josta voi matkustaa muihin kohteisiin.

Auto ja bussi

Kunmingin lentokenttä sijaitsee vain neljä kilometriä kaupungin keskustasta ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla. Kun Shi -moottoritie vie suoraan lentokentälle. Kyseinen moottoritie yhdistää Kunmingin sisäisen ja ulkoisen kehätien. Näitä kehäteitä pitkin pääsee kaikkiin paikkoihin kaupungissa. On hyvä pitää mielessä, että kyltit ovat usein vain kiinaksi.

Kolme kaupunkibussia (52, 67 ja 78) kulkee lentokentältä Kunmingiin. Bussien päätepysäkki on kaupungin toisella juna-asemalla.

Useilla hotelleilla on shuttle-bussipalvelu.

Autonvuokraus Kunming Wujiaban lentokentällä

Ainoastaan kiinalaisilla autovuokraamoilla on palvelutiskit tuloaulassa. Pääosin ne vuokraavat autoja kuljettapalvelun kanssa.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Kaikissa takseissa ei ole mittaria, ja kun sellainen löytyy, niin kuskit väittävät sen olevan epäkunnossa. Matka kaupunkiin kestää 20 minuuttia ja maksaa noin 15 yuania.

Pysäköinti lentokentällä

Lyhytaikainen pysäköintialue on suoraan terminaalin edessä. Ulkoilma-alue pitkäaikaiseen pysäköintiin sijaitsee vähän pidemmällä. Lisätietoa pysäköinnistä Kunmingin lentokentällä: +86(0)871 711 6114.