Palvelut

Palvelut

Hotellit

Kunmingin lentokentällä on yksi hotelli: moderni Jia Lu Da Airport Hotel (puh: +86(0)871 351 6666), joka pääosin palvelee yritysmatkaajia. Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Kunming International Airport Sightseeing Hotel‎ (puh: +86(0)871 732 5188), Guan Du Hotel (puh: +86(0)871 716 9988) ja Mandarin Hotel Yunnan (puh: +86 (0)871 809 5556).‎ Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Ostosmahdollissudet Kunmingin lentokentällä ovat rajatut. Siellä on yksi Duty Free -myymälä, joka toimii myös matkamuisto- ja lahjakauppana tarjoten hienoja paikallisia tuotteita. Lentokentän muutamat ravintolat ja kahvilat ovat kohdistettu lähinnä kiinalaisille asiakkaille.

Matkatavarat

Terminaalin toisessa kerroksessa on palvelutiski, jonne voi jättää matkatavaroita säilytykseen (hinta: 5 yuania per neljä tuntia).

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloissa on neuvontapisteet (puh: +86(0)871 711 6114), mutta se ei tarkoita, että vastauksia tiedusteluihin löytyisi. Vaikka osa henkilökunnasta puhuu (vähän) englantia, suurimmaksi osaksi he puhuvat kiinaa. Tietoa lentoaikatauluista saa soittamalla numeroon +86(0)871 96566, josta (suurimmaksi osaksi) saa yhteyttä englantia puhuvaan henkilöstöön.

Yritykset

Peruslaitteita, kuten faksia ja kopiokonetta lukuun ottamatta, jotka ovat käytettävissä neuvontapisteissä ja Best Commercial VIP Loungessa, Kunmingin lentokenttä ei tarjoa yrityspalveluita. Näitä varten on käännyttävä Jia Lu Da Airport Hotellin (ks. kohta Hotels) puoleen, josta löytyy myös neuvottelu- ja konferenssitilat.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Kunmingin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit, wc:t ja yleisöpuhelimet. Lyhytaikaispysäköinnissä on varattuja paikkoja liikuntarajoitteisille matkustajille.

Muut palvelut

Pankkiautomaatteja on hajoittain terminaalissa. Kunmingin lentokentällä ei ole valuutanvaihtopisteitä, mutta rahaa voi vaihtaa Kiinan pankin konttorissa tuloaulassa. Sieltä löytyy myös palvelutiskejä, joista voi varata hotellin tai ostaa bussilipun Kunmingiin.