Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Macaon lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee kuusi kilometriä etelään Macaon keskustasta. Kaupungin keskustasta lentokentälle pääsee vaivatta vuokra-autolla Ponte de Amizadea ja Avenida de Wai Longia pitkin.

There are several bus services carried out by the company Transport Macau -yhtiö (puh: +853(0)28 271 122) tarjoaa reittiyhteyksia Macaosta useisiin eri kohteisiin. Bussi AP1 kulkee Macaon keskustan läpi Kiinan rajalle. Tavallisia busseja on myös Cotaihin ja Coloaneen. Minibussit kulkevat kiinteää reittiä mutta ilman säännöllisiä pysäkkejä. Kuljettaja pysähtyy kun huutaa 'jau lok'.

Lisäksi pitkän matkan busseja on Kiinan kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Guangzhouun ja Dongguaniin.

Autonvuokraus Macaon lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit ovat tuloaulassa. Macaon lentokentällä on vain kaksi autovuokraamoa: Avis ja Happy-Rent-a-Car (tunnetaan myös Happy Mokes -nimellä).

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. Käytännössä kaikki Macaon taksit käyttävät mittaria. Lentokenttälisä on 5 patacaa ja lisäksi kuski veloittaa 3 patacaa matkalaukuista tavaratilassa. Matka Macaon keskustaan kestää 10-15 minuuttia ja maksaa noin 40-50 patacaa. Kuskit hyväksyvät myös Hongkongin dollareita.

Pysäköinti lentokentällä

Pysäköintialueita on terminaalin molemmilla puolilla. Pohjois- ja eteläpysäköintialueella voi parkkeerata ilmaiseksi.