Palvelut

Palvelut

Hotellit

Macaon lentokentällä ei ole hotellia, yksi sijaitsee lentokentän tuloväylällä: Golden Crown China Hotel (puh: +853(0)28 851 166). Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin kuuluvat Regency Hotel‎ (puh: +853(0)28 831 234), Grand Hyatt Macau Hotel‎ (puh: +853(0)28 681 234), Hotel Taipa‎ (puh: +853(0)28 821666) ja Westin Resort Macau (puh: +853(0)28 871 111).

Myymälät ja ravintolat

Macaon lentokentällä on rajattu määrä ruoka- ja juomapaikkoja. Siellä on vain kaksi ravintolaa, yksi kappale tullialueen molemmin puolin. Lisäksi niiden taso on heikko. Kiinalaiset ruoat ovat jotakuinkin kohtuullisia, mutta länsimaisista aterioista on hyvä pysyä kaukana näissä ravintoloissa. Ostosmahdollisuudet ovat myös rajoitetut. Lentokentältä löytyy yksi King Power Duty Free -myymälä.

Matkatavarat

Lähtöaulassa on matkatavaroiden säilytyslokeroita, jotka maksavat 20 patacaa per 24 tuntia. Löytötavaratoimisto on tuloaulassa.

Neuvonta

Keskusaulassa on neuvontapiste Lentokenttäpalveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Koko henkilökunta ei kuitenkaan puhu sujuvasti englantia.

Yritykset

Lentokentän lounge tarjoaa peruspuitteet kuten faksin, kopiokoneen ja verkkoyhteyden. Niissä voi myös soittaa ulkomaanpuheluja. Laajempia yrityspalveluja löytyy Macaon hotelleista ja kasinoista. Kaupungissa on runsaasti mahdollisuuksia vuokrata neuvottelu- ja (joissain tapauksissa valtavia) konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Macaon lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Lentokentällä on lukuisia pankkeja, jotka vaihtavat rahaa ja tarjoavat muitakin finanssipalveluja. Valuutanvaihtopisteitä on tullialueen molemmilla puolilla; pankkiautomaatteja on hajoittain terminaalirakennuksessa. Lisäksi lentokentällä on kaksi tupakointialuetta. Erityisiä niistä tekee se, että ne eivät ole pieniä ja tunkkaisia huoneita kuten muilla lentokentillä vaan avoimia alueita, joissa savu jää 'ilmaverhoon'.