Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen Xi'anin keskustasta ja 13 kilometriä koilliseen Xianyangista. Vuokra-autolla lentokentälle pääsee Xi’anin ympäri kulkevaa kehätietä pitkin. Lentokentän liittymä (G70 Fuyin Expressway tai Airport Special Expressway) on selkeästi viitoitettu.

Lentokentältä on huimat seitsemän shuttle-bussiyhteyttä suosittuihin eri kohteisiin Xi’anissa ja Xianyangissa. Busseja lähtee puolen tunnin välein ja lippu maksaa 25 yuania. Lisätietoa busseista sekä matkakohteista saa puhelinnumerosta +86(0)29 8870 1384.

Autonvuokraus Xi'an Xianyangin lentokentällä

Lentokentällä ei ole kansainvälisiä autovuokraamoja. Siellä on paikallisia palveluntarjoajia, mutta yleensä ne vuokraavat autoja ainoastaan kuljettapalvelulla.

Taksi

Takseja on tuloaulan edessä. On hyvä varmistaa, että kuski kytkee mittarin päälle tai vaihtoehtoisesti sopia selkeä hinta etukäteen. Taksimatka Xi'anin keskustaan maksaa noin 100 yuania.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin edestä löytyy lyhytaikainen pysäköintialue. Lentokenttäbusseja kulkee pitkäaikaiselta parkkialueelta terminaalille.