Palvelut

Palvelut

Hotellit

Airport Hotel 2-terminaalissa on transit-hotelli. Sen vierestä löytyy Airport Guesthouse, joka tarjoaa vaatimattomia huoneita, mutta saattaa olla kätevä vaihtoehto aikaisin aamusta matkustaville. Toinen vaihtoehto lähellä Xi'an Xianyangin lentokenttää on Airlines Hotel Shaanxi (puh: +86(0)29 8879 7000). Muuten on mentävä Xi’aniin, josta löytyy Mingdu International Hotel (puh: +86(0)29 8659 8111), Golden Flower Hotel Xi'an (puh: +86(0)29 8323 2981) ja Sofitel Xi’an (puh: +86(0)29 8792 8888).

Myymälät ja ravintolat

Lentokentällä on muutama ravintola ja kahvila. Vaikka jotkut ravintolat tarjoavatkin länsimaisia aterioita, suosittelemme kokeilemaan Kiinan erikoisuuksia, koska ne ovat paljon parempi laatuisia.

Ostosmahdollisuudet ovat rajatut, vaikka Xi'an Xianyangin lentokenttä väittääkin, että Duty Free -myymälöiden hinnat ovat yhtä edullisia kuin Hongkongin lentokentällä.

Matkatavarat

Löytötavaratoimisto sijaitsee lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloista löytyy neuvontapisteet, joihin saa yhteyttä puhelimitse lentokentän yleisnumerosta +86(0)29 8879 8450. Tuloaulassa on turistitoimiston palvelutiski, josta saa tietoa nähtävyyksistä Xi’anissa ja sen ympäristössä.

Yritykset

Neuvontapisteiden tarjoamia peruspalveluja lukuunottamatta Xi’anin lentokenttä ei palvele liikematkustajia (tähän tulee todennäköisesti muutos, kun kolmas terminaali otetaan käyttöön). Laajat yrityspalvelut, mukaan lukien kokous- ja konferenssitilat, löytyy business-hotelleista kaupungin keskustassa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarjoitteiset henkilöt

Xi’anin lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on mukautetut hissit ja wc:t, ja invalidiparkkipaikkoja on varattu liikuntarajoitteisille matkustajille suoraan terminaalin edestä.

Muut palvelut

Vanhassa 1-terminaalissa on lipunmyyntikeskus, josta voi ostaa ulko- ja kotimaanlentolippuja. Ulkomaanlennot ovat muuten pääasiassa naapurimaihin, kuten esimerkiksi Koreaan, Japaniin ja Thaimaahan.