Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Beirutin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 9 kilometriä etelään Beirutin keskustasta kaupungin lähiössä. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Keskustasta ajtetaan Hafez el Asad -tietä, joka johtaa suoraan lentokentälle. Tie on selkeästi viitoitettu.

Lentokentältä ei ole tavallista bussiyhteyttä Beirutin keskustaan. Kaupunkiin pääsee kuitenkin minibussilla. Minibusseja ei ole tuloaulan edessä, mutta ne löytää lähtöaulan ulkopuolelta.

Autonvuokraus lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit Beirutin kansainvälisellä lentokentällä löytyy tuloaulasta. Paikalla on kahdeksan autovuokraamoa: kansainväliset Avis, Budget, Hertz ja National sekä paikalliset Hala, CityCar, LenaCar ja Catrans. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Viralliset taksit tunnistaa lentokentän logosta niiden kyljessä. Nämä taksit toimivat määritetyn hinnaston mukaan. Kentällä on myös epävirallisia takseja, joiden kanssa selkeä hinta on neuvoteltava etukäteen. Jotkut kuskit pyytävät naurettavia hintoja. Matka Beirutin keskustaan maksaa noin 15 000 Libanonin puntaa.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin ulkopuolella on laaja parkkialue, jossa on uudenaikaiset maksumahdollisuudet ja tilaa melkein 2 400 autolle. Ensimmäinen tunti maksaa 3 500 puntaa, toinen 6 000 puntaa and kolmas tunti 7 500 puntaa. Päivähinta on 18 000 puntaa. Kaikki hinnat ovat verottomia (10% ALV).