Palvelut

Palvelut

Hotellit

Beirutin lentokentällä ei ole hotellia. Lähimmät hotellit sijaitsevat rannalla lentokentältä pohjoiseen, kuten esimerkiksi Coral Beach Hotel and Resort‎ (puh: +961(0)1 859 000). Muihin lentokentän lähellä oleviin hotelleihin kuuluu Ramada Beirut Downtown‎ (puh: +961(0)1 990 299), Hazmieh Rotana Hotel (puh: +961(0)1 458 000) ja Le Gray Hotel Beirut‎ (puh: +961(0)1 971 111). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Beirutin lentokentällä ei ole montaa ruoka- ja juomapaikkaa, mutta ne ovat sitäkin isompia. Tuloaulasta löytyy Akle-ravintola ja café Matik. Lähtöaulassa on japanilainen kalaravintola. Lisäksi kentällä on pieniä baareja sekä kahviloita. Beirutin lentokentällä on paljon kauppoja, joihin kuuluu useita Duty Free -myymälöitä.

Matkatavarat

Matkatavaroita ei voi säilyttää lentokentällä. Kadonneista matkalaukuista on tehtävä selvitys Middle East Airlines -yhtiön toimistolla.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöaulassa on molemmissa neuvontapisteitä, joista voi tiedustella Beirutin lentokentästä, sen palveluista sekä lentoaikatauluista. Matkailuministeriöllä on toimisto tuloaulassa, jossa voi kysellä Beirutin nähtävyyksistä ja Libanonista yleensä.

Yritykset

Beirutin lentokentällä on kaksi loungea: LAT lounge ja Cedar lounge. Jälkimmäisessä voi faksin, kopionnin tai internetin käytön ohella myös nauttia juomista sen suuressa 'sisäpuutarhassa'. Beirutin business-hotelleissa (ks. kohta Hotellit) on tarjolla laajemmat yrityspalvelut kuten neuvottelu -ja konferenssitiloja.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Beirutin lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on ympäri terminaaleja. Ensiapupisteeseen voi ottaa yhteyttä puhelimitse +961(0)1 629 088, numeron loppuosa 2020. Terminaalissa on 15 internet-kioskia ja maksullinen langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla joka puolella. Duty free -myymälästä voi ostaa lipun, jossa on tunnus langattoman verkon käyttöön. Jotkut ravintolat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi:n asiakkailleen.