Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Riadin lentokentälle ei ole junayhteyttä.

Auto ja bussi

Riadin lentokenttä sijaitsee 35 kilometriä pohjoiseen kaupungin keskustasta. Lentokentälle pääsee vaivatta vuokra-autolla. Kaupungista ajetaan King Fahd Roadia tai Al-Takhassousi Roadia. Lentokentälle pääsee myös East Interstate Highwaytä. Lentokentän suunta on selkeästi viitoitettu kaikkien näiden teiden varrella.

Suurten kansainvälisten hotellien lentokenttäbusseja lukuun ottamatta, lentokentän ja Riadin välillä ei ole bussiyhteyttä.

Autonvuokraus Riadin lentokentällä

Autonvuokraus-tiskit löytyy tuloaulasta. Kaksi kansainvälistä autovuokraamoa (Avis ja Budget) sekä useita paikallisia palveluntarjoajia on paikalla. Vain miehet voivat vuokrata auton, koska Saudi-Arabiassa naiset eivät saa ajaa autoa. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Taksit ovat ainoa julkinen kulkuyhteys lentokentän ja Riadin välillä. Lentokentältä löytyy vain virallisesti rekisteröityjä takseja (tunnistettavissa lentokentän logosta), jotka maksetaan etukäteen lippukioskissa. Matka Riadin keskustaan kestää noin puoli tuntia.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin vastapäisen moskeijan molemmilla puolilla on kolmikerroksiset parkkihallit. Molemmat ovat suoraan yhteydessä terminaaliin ja niiden kokonaiskapasiteetti on yli 11 000 autolle.