Palvelut

Palvelut

Hotellit

Sahara Airport Hotel (puh: +966(0)1 220 4500) löytyy lentokentältä. Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin lukeutuvat Holiday Inn Riyadh (puh: +966(0)1 478 2500), Radisson SAS Hotel (puh: +966(0)1 479 1234), InterContinental Hotel (puh: +966(0)1 465 5000), Riyadh Marriott (puh: +966(0)1 477 9300) ja Four Seasons Riyadh (puh: +966(0)1 211 5000). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Riadin lentokentällä ei ole suurta valikoimaa ruoka- ja juomapaikkoja. Siellä on vain muutama ravintola ja kahviloita, joiden joukkossa on vasta avattu Starbucks. Alkoholijuomia ei tarjoilla missään lentokentällä. Siellä on vain yksi Duty Free -myymälä.

Matkatavarat

Riadin lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Kadonneita matkalaukkuja voi tiedustella neuvontapisteestä.

Neuvonta

Jokaisessa terminaalissa on keskeinen neuvontapiste Riadin lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Arabian lisäkis koko henkilökunta puhuu vähintään englantia.

Yritykset

Riadin lentokentällä useilla lentoyhtiöillä on VIP loungeja, joissa voi faksata, kopioida, soittaa ulkomaanpuheluja ja käyttää internettiä. Laajemmat yrityspalvelut, kuten esimerkiksi mittavat kokoustilat, ovat saatavilla Sahara Airport Hotellista (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Riadin lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia, joissa osassa on näppäimet pistekirjoituksella. Lisäksi invalidiparkkipaikkoja on varattu liikuntarajoitteisille matkustajille terminaalin sisäänkäynnin vierestä.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Terminaalin edessä on iso moskeija. Langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla - maksusta.