Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Juna-asema on yhteydessä 2-terminaaliin. Matkaan lentokentältä Singaporen keskustaan kuluu noin puoli tuntia. Lisätietoa Singapore Metro Rail Transportin kotisivuilta.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee 20 kilometriä koilliseen Singaporen keskustasta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla East Coast Parkwaytä. Se on maksullinen tie, joka maksetaan elektronisesti. Lentokentän autovuokraamot myyvät tarvittavia sirukortteja.

Bussilinja 36 kulkee lentokentältä kaupungin keskustaan. Bussi pysähtyy terminaaleilla 1, 2 ja 3. Matka kestää noin tunnin. Ground Transportation Centrestä 1-terminaalin tuloaulassa saa tietoa kaikista julkisista kulkuyhteyksistä, jotka toimivat lentokentällä.

Autonvuokraus Singaporen Changin lentokentällä

Avis-autovuokraamolla on palvelutiski jokaisessa terminaalissa; Hertzillä vain terminaaleissa 2 ja 3. Vuokra-auton voi varata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua, joka vertailee samanaikaisesti eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Takseja löytyy 24 tuntia päivässä tuloaulan edestä. Niin kutsuttuja Maxi Cab takseja voi halutessaan jakaa muiden matkustajien kanssa. Nämä tarjoavat shuttle-yhteyden Singaporen lentokentän ja kaupungin hotellien välillä.

Pysäköinti lentokentällä

Singaporen lentokentällä on useita pysäköintivaihtoehtoja. Parkkialueita on lähellä terminaaleja 1 ja 3, ja 2-terminaalin vieressä parkkihalli, jossa on tilaa 2 600 autolle. Parkkipaikkojen määrä Budget-terminaalin yhteydessä on rajattu.