Palvelut

Palvelut

Hotellit

Niin kutsuttuja transit-hotelleja on kaikissa terminaaleissa. Nämä ovat lähinnä tarkoitettu virkistäytymistä ja lentojen välistä lepoa varten. Ainoa 'oikea' hotelli lentokentällä on Crowne Plaza Hotel (puh: +65(0)6823 5300), joka on yhteydessä 3-terminaaliin. Muihin lentokentän lähiympäristön hotelleihin lukeutuvat Changi Village Hotel (puh: +65(0)6496 7699), Aloha Resort (puh: +65(0)6581 9033) ja Cameron Hotel (puh: +65(0)6545 1816).‎ Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Singaporen lentokenttä ei ole maailman paras lentokenttä ainoastaan palvelutasonsa puolesta; siellä on myös valtava määrä ravintoloita, kahviloita ja baareja sekä myymälöitä. Suurin osa on auki 24 tuntia päivässä. Ruoassa on valinnanvaraa useiden aasialaisten erikoisuuksien välillä, mutta lentokentällä on myös länsimaisia ravintoloita ja pikaruokaketjuja. Shoppailusta pitävät saavat osansa Singaporen lentokentällä. Ostosalue on laaja, monipuolinen ja sieltä voi tietenkin ostaa Duty Free -tuotteita.

Matkatavarat

Kaikissa terminaaleissa matkatavaroille on säilytyslokeroja. Löytötavara-asiat hoidetaan neuvontapisteissä, joita löytyy hajoittain terminaaleista.

Neuvonta

Terminaaleissa on hajoittain neuvontapisteitä Singaporen lentokenttään, sen palveluihin ja lentoaikatauluihin liittyen. Siellä on myös useita infokioskeja, joissa on kosketusnäytöt. Neuvontapisteiden henkilökuntaan saa suoraan yhteyttä soittamalla lentokentän yleisöpuhelimista.

Yritykset

Transit-hotelleista löytyy bisneskeskuksia, jotka tarjoavat faksin, kopiokoneen ja verkkoyhteyden. Kokoushuoneita on myös saatavilla. Varaukset soitettamalla numeroon +65(0)6542 5538 (terminaali 1), +65(0)6542 8122 (terminaali 2) tai +65(0)6823 5300 (terminaali 3). iConnect Centressä 2-terminaalissa voi käyttää videokonferenssipalvelua. Laajemmat yrityspalvelut tarjoaa Crowne Plaza Hotel (ks. kohta Hotellit).

Transit Lounget, kuten Rainforest Lounge (kotisivut) ja Plaza Premium Lounge ovat loistavia, ja niissä on esimerkikis kylpylä, suihkuja ja hiljaisia huoneita.

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Singaporen lentokentällä on huomioitu erinomaisesti vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille, mukautetut hissit ja wc:t sekä madallettuja yleisöpuhelimia. Pyörätuoleja voi vuokrata lääkintäpalvelun kautta (ks. ensiapu kohdassa Muut palvelut).

Muut palvelut

Lentokentällä on pankkeja ja valuutanvaihtopisteitä, joista osa on auki 24 tuntia päivässä. Useissa paikoissa on pankkiautomaatteja rahanvaihtoa varten. Transit Loungeissa tietokoneita ilmaisella internet-yhteydellä; suurimmaksi osaksi langaton verkkoyhteys (Wi-Fi) on saatavilla maksutta. Ensiapua annetaan lääkäriasemalla (puh: +65(0)6543 1118 tai +65(0)6543 2223). Lentokentällä on uima-allas, kylpylä, kuntosali, suihkuja, hieromoita, kampaamoja sekä hiljainen keskus. Useimmissa naisten huoneissa on puitteet vaipanvaihtoon. Lisäksi lentokentällä on kauniisti aseteltuja puutarhoja. Tupakointialueita on niin sisä- kuin ulkotiloissa, Budget-terminaalissa vain ulkoterassilla.