Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Colombon lentokentälle ei ole suoraa junayhteyttä, mutta Katunayaken juna-asema sijaitsee alle kilometrin päässä terminaalista. Shuttle-busseja kulkee lentokentän ja juna-aseman väliä, josta voi mennä Airport Express -junalla Colomboon.

Auto ja bussi

Lentokenttä sijaitsee Katunayakessa 35 kilometriä pohjoiseen Sri Lankan pääkaupungista Colombosta ja 8 kilometriä kaakkoon suositusta Negombo-merenrantakohteesta. Lentokentälle pääsee helposti vuokra-autolla. Se sijaitsee A3-tien (Peliyagoda-Puttalam moottoritie) varrella Negombon ja Colombon välimaastossa.

Noin puolen kilometrin päässä on lentokenttäbusseja, jotka kulkevat bussiasemalle ja takaisin. Asemalta lähtee bussilinjoja useisiin kaupunkeihin kuten Colomboon, Negomboon, Kandyyn ja Galleen.

Autonvuokraus Colombon lentokentällä

Autonvuokraustiskit löytyy tuloaulasta. Colombon lentokentällä ei ole kansainvälisiä autovuokraamoja, mutta siellä on paikallisia palveluntarjoajia kuten Abans ja Nambo. Monet autovuokraamot tarjoavat autoja vuokralle vain kuljettan kanssa.

Taksi

Tuloaulassa on taksikoju, josta voi varata taksin (puh: +94(0)11 225 3097), mutta maksu suoritetaan taksikuskille. Useaan kohteeseen on määritelty kiinteä hinnasto, jonka hinnat ollaan jaettu takseihin ilman ilmastointia ja ilmastoituihin takseihin.

Pysäköinti lentokentällä

Suoraan terminaalin edessä on lyhytaikainen pysäköintialue. Pitkäaikaispysäköinti on hieman kauempana. Hinnat on määritetty päivälle (tai osalle päivästä): 150 rupiaa lyhytaikais- ja 50 rupiaa pitkäaikaispysäköinnistä.