Palvelut

Palvelut

Hotellit

Colombon lentokentän lähimmät majoitusvaihtoehdot ovat The Gateway Hotel (puh: +94(0)11 544 0000), Ramada Katunayaka Hotel (puh: +94(0)11 225 3646) ja Hotel Goodwood Plaza (ja: +94(0)11 5736 000). Colombon business-hotelleihin kuuluvat Hilton Colombo (puh: +94(0)11 249 2492) ja Taj Samudra Hotel (puh: +94(0)11 244 6622). Booking.com tarjoaa lisää vaihtoehtoja sekä varauspalvelun verkossa. Sivustolla on laaja valikoima hotelleja kilpailukykyisillä internet-hinnoilla.

Myymälät ja ravintolat

Colombon lentokentällä on kohtuullinen valikoima kauppoja mukaan lukien Duty Free -myymälöitä ja useita elektroniikkaliikkeitä (televisioista pesukoneisiin ja tuulettimiin), mutta siellä on myös kauppoja, jotka tarjoavat Sri Lankan erikoisuuksia (kuten saaren suosittua teetä). Sri Lanka Airlinesilla on kaksi ravintolaa lentokentällä. Sieltä löytyy myös jokunen kahvila ja baari.

Matkatavarat

Colombon lentokentällä ei voi säilyttää matkatavaroita. Löytötavaratoimisto (puh: +94(0)11 225 3048) sijaitsee keskusaulassa. Lähellä terminaalin sisäänkäyntiä on porttereita, jotka työskentelevät etukäteen määritetyillä hinnoilla.

Neuvonta

Tulo- ja lähtöauloissa on neuvontapisteet, joista voi kysellä Colombon lentokentästä, sen palveluista ja lentoaikatauluista. Tuloaulasta löytyy myös matkanjärjestäjiä ja turistitoimisto.

Yritykset

Colombon lentokenttä ei tarjoa yrityksille muita kuin peruspalveluita kuten faksin, kopiokoneen ja verkkoyhteyden VIP loungessa (Silk Rute Lounge). Laajemmat yrityspalvelut löytää joko lentokentän läheisistä hotelleista tai business-hotelleista Sri Lankan pääkaupungissa (ks. kohta Hotellit).

Liikuntarajoitteiset henkilöt

Colombon lentokentällä on huomioitu vammaisten itsenäinen liikkuminen. Siellä on luiskia pyörätuoleille sekä mukautetut hissit ja wc:t.

Muut palvelut

Pankkeja, valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja on hajoittain terminaaleissa. Tuloaulassa on myös postikonttori, ja lisäksi sieltä löytyy ensiapupiste (lähellä matkatavaroiden luovutusaulaa). Kentällä on myös lastenhoitohuoneita.