Kulkuyhteydet

Kulkuyhteydet

Juna

Metroasema sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä ulkomaanterminaalista. Metro on kulkuvälineistä edullisin. Metrolippu maksaa vain 1,10 liiraa. Reitti: CNR Expo Näyttelykeskus, Yenibosna, Ataköy/Sirinevler, Bahçelievler, Bakirköy/Incirli, Zeytinburnu (raitiovaunu), Merter, Davutpasa, Terazidere, Otogar (bussiasema), Kartaltepe/Kocatepe, Sagmalcilar, Bayrampasa, Topkapi/Ulubatli, Emniyet/Fatih, Aksaray (raitiovaunu ja bussi).

Auto ja bussi

Lentokentälle pääsee autolla Istanbulin keskustasta E5-moottoritietä tai O1- ja O2-moottoriteitä pitkin. Lentokentälle johtava tie on merkitty selvästi.

Lentokentältä kulkee Havasin lentokenttäbusseja Istanbulin keskustaan (Taksim-aukiolle) ja keskustan bussiasemalle. Bussimatka kestää noin puoli tuntia. Lentokentältä pääsee bussilla myös Akmerkeziin (Etiler).

Autonvuokraus -  Istanbulin Atatürkin kansainvälinen lentokenttä

Ulkomaanterminaalin tuloaulassa on seuraavien autovuokraamojen palvelupisteet: Airport Tours, Avis, Budget, Hertz, National, Sixt ja Ülger. Auton voi vuokrata myös etukäteen käyttämällä EasyTerra -sivuston tarjoamaa palvelua. Sivusto vertailee samanaikaisesti useiden eri autovuokraamojen hintoja.

Taksi

Tuloaulan ulkopuolella on takseja. Taksimatka Istanbulin keskustaan kestää noin 30 minuuttia ja maksaa noin 20-30,00 liiraa. Keskiyön ja aamukuuden välisenä aikana taksit veloittavat 50 prosentin lisämaksun.

Pysäköinti lentokentällä

Terminaalin pohjoispuolella on parkkihalli, jossa on tilaa yli 7 000 autolle. Ensimmäinen tunti maksaa 6,00 liiraa, kolme tuntia 8,00 liiraa, 12 tuntia 14,50 liiraa ja vuorokausi 20 liiraa. Yksi viikko maksaa 90 liiraa ja kaksi viikkoa 122 liiraa.